Fliserenserne der gik sammen om billig isolering til danskerne

Foto: Privat. De hører til i hver deres ende af landet, René i Silkeborg og Ronni i Jyderup. De er venner og udveksler erfaringer og er hinandens bedste sparringspartnere.
Profilbillede
dato

René og Ronni har begge selvstændige virksomheder, RR Fliserens og KR Fliserens. De hører til i hver deres ende af landet, René i Silkeborg og Ronni i Jyderup. De er venner, der udveksler erfaringer og er hinandens bedste sparringspartnere. Fælles for dem begge, er også drømmen om at ville noget mere, noget hvor de kunne arbejde sammen, og så skulle det være noget, hvor de kunne gøre en forskel for folk.

Fliserenser virksomhederne har begge opnået enorm succes, men det er meget sæsonbetonet med højsæson i foråret og hen over sommeren. Derfor snakkede de to venner om, hvad der eller kunne give mening, og det første der sprang i hovedet på dem begge var, isolering. Isolering gør en forskel for folk.

Med de høje energipriser vi så sidste vinter, og endnu en gang kigger ind i, så kan vi hjælpe, hvor end vi kommer hen. Vi hjælper folk med at spare penge på deres varmeregninger, og det er en rar følelse udtaler de to isolatører.

De er begge autoriserede isolatører og har investeret i noget af det bedste udstyr der findes på markedet. De kører i hele landet, og ingen opgaver er for store eller små for RR Isolering.

I deres fliserenser-firmaer, går de efter at være nogle af de billigste på markedet, og den del har de taget med sig over i RR Isolering. De kommer forbi, måler op og kommer med den absolut billigste pris på hulmursisolering, loftisolering, efterisolering eller hvad der måtte være brug for.


René er 37, gift med Carina og sammen har de lille Amelia på 2 år. Der kan godt være fart på, siger René:

- Med to virksomheder og familie så skal tungen holdes lige i munden, men jeg er heldig at have en hustru der støtter, bakker op og hjælper til, når det er nødvendigt. Mine to virksomheder har virkelig fået god luft under vingerne og jeg er så heldig at opgaverne vælter ind, men alt dette er ligegyldigt hvis ikke baglandet er i orden.

Ronni er 34 år, gift med Olivia og sammen har de 4 børn, Isalina på 8, Alesia på 7, Catalina på 6 og lille Kian på 3 måneder. Ronni er født og opvokset i Jyderup, men er flyttet til Frederiksværk. Familien er det vigtigste, kommer det fra Ronni:

- Det er dem der motiverer mig og holder mig skarp. Efter en god lang dag på landevejen, glæder jeg mig altid til at komme hjem og kramme dem alle. René og jeg selv er det perfekte makkerpar, vi vil ud over stepperne og brænder for at gøre et godt stykke arbejde. Det er gået stærkt med at komme hertil hvor vi er nu, og vi kan ikke vente med at se, hvor vi er samme tid næste år.

RRFliserens.dk og KRFliserens.dk kører i henholdsvis Jylland og på Sjælland.

RRIsolering.dk er landsdækkende, og der er altid plads til at give et tilbud, så folk skal bare ringe, udtaler René og Ronni.

Find dem på Facebook eller på rrisolering.dk

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: RR Fliserens & KR Fliserens