Frederiksværk FK kan gå til vinterpause med en sejr efter hattrick fra Leis

Profilbillede
dato

Frederiksværk FK vandt en spændende fodboldkamp mod Frederikssund IK med en tæt sejr på 3-2 på Frederiksværk Stadion.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og tog føringen allerede i det første minut, da Filip Leis scorede det første mål. Leis fortsatte sin imponerende præstation og øgede føringen til 2-0 i det syvende minut.

Frederikssund IK gav dog ikke op og formåede at reducere til 2-1 i det 27. minut, da Patrich Borup fik bolden i nettet. Kampen forblev tæt og spændende, indtil Leis igen trådte i karakter og scorede sit tredje mål i det 85. minut, hvilket bragte hjemmeholdet på 3-1.

Selvom Frederikssund IK kæmpede hårdt, lykkedes det dem kun at score et enkelt mål i overtiden, da Borup igen var på pletten. Kampen endte derfor med en sejr til Frederiksværk FK med 3-2.

Efter kampen udtalte cheftræner for hjemmeholdet, Allan Arge, sin tilfredshed med holdets præstation.

“Det var en seværdig og spændende fodboldkamp med masser af tænding. Jeg er meget glad for, at vi kan gå på vinterpause med en sejr.”

Arge fremhævede også Filip Leis som dagens spiller, da han scorede et hattrick og viste den nødvendige skarphed i de afgørende situationer. Han roste også holdets presspil, som fungerede godt og skabte mange store chancer.

Frederiksværk FK-spiller, Magnus Avnsbo, giver også sin reaktion på lørdagens sejr:

“Det var en fed kamp at være med i. Med masser af tænding og tempo. Vi spillede godt og får en fortjent sejr.”

Næste kamp for Frederiksværk FK er lørdag 16. marts, hvor de skal møde Gladsaxe-Hero BK på Gladsaxe Stadion. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 3-2 til Frederiksværk FK
Række: Serie 1 Herrer