Frederiksværk-herrerne imponerede og gav Liria FK en huskekage: "Fantastisk holdpræstation"

Profilbillede
dato

Frederiksværk FK leverede en imponerende præstation, da de tog imod Liria FK på Frederiksværk Stadion. Hjemmeholdet viste sig at være i en klasse for sig og vandt kampen med en overbevisende sejr på 5-1.

Det var Mikkel Møller, der åbnede scoringen for Frederiksværk FK i det 18. minut og sendte hjemmeholdet på sejrskurs. Christian Konradsen udbyggede føringen i det 27. minut, og blot et minut senere var det Albert Appel, der gjorde det til 3-0. Hjemmeholdet var i kontrol og dominerede kampen.

Efter pausen fortsatte Frederiksværk FK med at dominere, og Carl Løkkegaard øgede føringen til 4-0 i det 48. minut. Liria FK fik dog reduceret til 4-1 i det 73. minut, da Pouya Nikoui fik bolden i nettet. Men Frederiksværk FK lod sig ikke slå ud og sikrede sejren med endnu et mål i det 86. minut, hvor Mikkel Møller scorede sit andet mål i kampen og fastsatte slutresultatet til 5-1.

Efter kampen udtalte cheftræner for Frederiksværk FK, Allan Arge, sin tilfredshed med holdets præstation.

"Efter et kampe, hvor vi har slidt med at score mål, var det meget tilfredsstillende, at vi kom tilbage på sporet og fik scoret en masse mål." Arge fremhævede også holdets anfører, Joakim Konradsen, der spillede en stor kamp og organiserede defensiven på flotteste vis.

Allan Arge var også tilfreds med holdets præstation i første halvleg, hvor de spillede tæt på perfekt under svære forhold på grund af den kraftige modvind.

"Vi løb og kæmpede for hinanden og fik scoret nogle flotte mål samtidig med, at vi ikke tillod Liria at komme ind i kampen."

Dog mente Allan Arge, at holdet skal arbejde på at bevare momentum i hele kampen. Selvom sejren ikke var i fare, slækkede holdet en smule på grebet om kampen, efter de kom foran 4-0.

"Vi skal være bedre til at bevare momentum i 90 minutter."

Frederiksværk FK-spiller, Rasmus Gyldenløve Koch, giver også sin reaktion på sejren:

"Fantastisk holdpræstation, især inden pausen, hvor vi sidder tungt på opgøret og virkelig står sammen som hold. I dag viser vi, at vi er et af rækkens stærkeste mandskaber."

Næste kamp for Frederiksværk FK er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde LSF på Smørum Idrætscenter. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 5-1 til Frederiksværk FK
Række: Serie 1 Herrer