Frederiksværk-herrerne imponerede og sejrede sikkert: “Sæsonens bedste indsats hidtil”

Profilbillede
dato

Frederiksværk FK leverede en imponerende præstation, da de besejrede Taarbæk IF Sunshine med 3-0 på Springforbi fodboldbaner. Udeholdet viste sig at være for stærke for hjemmeholdet og sikrede sig en overbevisende sejr.

Kampen startede med en scoring i det 16. minut, hvor Rasmus Løkkegaard fra Frederiksværk FK sendte bolden i nettet og bragte sit hold foran med 1-0. Fem minutter senere udbyggede Albert Appel føringen til 2-0 med endnu et mål til udeholdet. Taarbæk IF Sunshine havde svært ved at finde en vej tilbage i kampen og blev presset af det aggressive spil fra Frederiksværk FK.

Selvom hjemmeholdet forsøgte at komme tilbage i kampen, lykkedes det dem ikke at score. I det 90. minut cementerede Carl Løkkegaard sejren for Frederiksværk FK med endnu et mål, der bragte slutresultatet til 3-0.

Efter kampen udtalte målmandstræner for udeholdet, Jesper Thinghuus, at holdet havde leveret sæsonens bedste indsats hidtil.

“Vi spillede en stor kamp. Sæsonens bedste indsats hidtil. Vi fulgte det taktiske oplæg fra start til slut. Vi dækkede banen perfekt, vi var aggressive i presset, vi var målfarlige og gav ingen chancer til Taarbæk.”

Han fremhævede også Nikolaj Būlow, der fik sæsondebut og spillede en stor kamp på højre side og blev kåret som kampens spiller.

Frederiksværk FK-anfører, Joakim Konradsen, giver også sin reaktion på kampen:

“Det var en fornøjelse, som vi stod sammen som hold i dag. Vi var bedst i alle spillets faser og jeg er en meget stolt anfører efter den holdindsats.”

Næste kamp for Frederiksværk FK er lørdag 16. september, hvor de skal møde Ballerup BK på Frederiksværk Stadion. Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens resultat: 0-3 til Frederiksværk FK
Række: Serie 1 Herrer

Mål
16' 0-1 Rasmus Løkkegaard
21' 0-2 Albert Appel
90' 0-3 Carl Løkkegaard

Kilde: Målmandstræner Jesper Thinghuus, Frederiksværk FK - Serie 1 Herrer