Frederiksværk smed sejren i sidste sekund: “Så forbandet ærgerligt“

Profilbillede
dato

Frederiksværk FK og Brøndby leverede en spændende og målrig kamp på Frederiksværk Stadion, hvor de to hold endte med at dele i porten med et 3-3 resultat.

Det var hjemmeholdet, Frederiksværk FK, der kom bedst fra start og tog føringen i det 16. minut. Magnus Avnsbo var manden bag målet, og han viste sig at være en evig trussel overfor Brøndbys forsvar gennem hele kampen, hvilket cheftræner Allan Arge fremhævede efter kampen.

Brøndby lod sig dog ikke slå ud af det tidlige mål og formåede at udligne i det 30. minut ved Oliver Jørgensen. Men Frederiksværk FK svarede hurtigt igen, da Carl Løkkegaard scorede til 2-1 blot tre minutter senere. Det blev dog kortvarigt, da Yousef Zibuh udlignede for Brøndby blot et minut efter.

Anden halvleg bød på flere chancer til begge hold, men det var først i det 79. minut, at der igen blev scoret. Marc Oxenløwe bragte Frederiksværk FK foran med 3-2, og det så ud til at være nok til at sikre dem sejren. Desværre for hjemmeholdet formåede Yousef Zibuh at score i kampens sidste sekund og udligne til 3-3.

Efter kampen var cheftræner Allan Arge naturligvis skuffet over at miste sejren i kampens sidste sekund. Han påpegede, at forsvarsspillet var for dårligt ved alle Brøndbys scoringer og understregede, at holdet skal forbedre sig defensivt inden næste kamp.

Frederiksværk FK-spiller, Marc Oxenløwe, giver også sin reaktion på kampen:

“Det er så forbandet ærgerligt at tabe sejren på gulvet til allersidst. Vi spiller ikke nogen stor kamp, men vi scorer de nødvendige mål til at vinde kampen. Desværre lader vi også Brøndby komme alt for let til deres mål og bliver straffet for det til sidst.”

Næste kamp for Frederiksværk FK er onsdag 1. november, hvor de skal møde Nerashté, Ballerup på Frederiksværk Stadion, Kunstgræs. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 3-3 til Brøndby
Række: Serie 1 Herrer