Kæmpe sejr til Frederiksværk-herrerne: “Vi var klart bedre end Ballerup i dag”

Foto: Frederiksværk FK - Serie 1 Herrer.
Profilbillede
dato

Frederiksværk FK leverede en imponerende præstation, da de tog imod Ballerup BK på Frederiksværk Stadion. Hjemmeholdet viste sig at være klart bedre end deres modstandere og endte med at vinde kampen med hele 8-1.

Det var Carl Løkkegaard, der åbnede målscoringen for Frederiksværk FK i det 18. minut. Han blev senere fremhævet af målmandstræner Jesper Thinghuus for sin præstation, da han formåede at score et hattrick i kampen. Alexander Bülow og Marc Oxenløwe bidrog også til målfesten og øgede føringen til 3-0 inden pausen.

Anden halvleg fortsatte i samme stil, og Frederiksværk FK fortsatte med at dominere kampen. Carl Løkkegaard scorede sit andet mål i det 62. minut, og Marco Rytter fulgte op med endnu et mål seks minutter senere. I det 71. minut scorede Løkkegaard sit tredje mål og fuldendte dermed sit hattrick.

Ballerup BK fik dog også æren af at komme på måltavlen, da Ferhat Kucukkart scorede et trøstemål i det 81. minut. Men Frederiksværk FK lod sig ikke slå ud af dette og fortsatte med at presse på. Magnus Avnsbo scorede i det 85. minut, og Daniel Simonsen lukkede kampen med endnu et mål i det 91. minut.

Efter kampen var cheftræner Allan Arge, meget tilfreds med holdets præstation.

“Vi var klart bedre end Ballerup i dag. Vi holder fokus kampen igennem og får scoret en masse mål. Det er jeg meget tilfreds med. Vores tempo var fantastisk. Vi har en hurtig boldomgang og får hele tiden spillet bolden hen i de farlige områder, der gør ondt på Ballerup.”

“Alle spiller godt i dag, men det er klart, at med et hattrick, skal Carl Løkkegaard fremhæves.”

Frederiksværk FK-spiller, Alexander Bülow, giver også sin reaktion på sejren:

“Fremragende holdpræstation. Vi spiller en flot kamp. Holder vores aftaler, står godt i organisationen og skaber et hav af chancer. Det var fedt at være med i sådan en kamp.”

Næste kamp for Frederiksværk FK er fredag 22. september, hvor de skal møde Ølstykke FC på Ølstykke Stadion. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 8-1 til Frederiksværk FK
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Cheftræner Allan Arge, Frederiksværk FK - Serie 1 Herrer