Nyt indkøbsnetværk styrker bilsalget hos CarPeople Frederiksværk

Profilbillede
dato

Værkstedskæden CarPeople har etableret et indkøbs- og finansieringsnetværk, og de nye muligheder kommer CarPeople Frederiksværk og ikke mindst de lokale kunder til gode.

Udvalget af nye og lettere brugte biler hos CarPeople Frederiksværk bliver i den kommende tid udvidet støt. CarPeople lancerer et helt nyt netværk, der gør det nemmere for medlemmerne at indkøbe attraktive biler til salg og leasing. Kæden fokuserer på nye og lettere brugte biler, som opkøbes via faste samarbejdspartnere. Bilerne bliver importeret fra andre EU-lande samt leasingselskaber og udlejningsselskaber.

 – CarPeople skal være en totalløsning, og det indebærer, at vores medlemmer skal kunne imødekomme alle bilbehov, uanset om det er service, reparation eller en ny bil. CarPeople har netop indgået et nyt partnerskab med Dansk Motor Finans om afgiftsberegning. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til at drage nytte af de attraktive samarbejdsaftaler, så de kan komme i gang med salg og leasing. Vi forventer et årligt salg hos kædens medlemmer på cirka 10.000 biler, forklarer Finn Thomsen, der er kædechef hos CarPeople.

Investeringen i bilsalgsaftalerne kommer sideløbende med, at CarPeople har øget antallet af medlemsværksteder fra 27 til 44 på blot et år.

 

Stor hjælp fra kædekontoret

Hos CarPeople Frederiksværk er der stor glæde over den lette adgang til salgbare biler.

– Ikke nok med at vi nu kan anskaffe både lettere brugte og nye biler til en fordelagtig pris – vi kan også tilbyde vores kunder nogle helt særlige finansieringsmuligheder. CarPeople og de nye samarbejdspartnere har også klædt os på til bedst muligt at kunne besvare kundehenvendelser. De har nemlig stor forståelse for, at det for kunden er vigtigt at føle sig tryk i et bilkøb, fortæller Carsten Kroman, der er indehaver af CarPeople Frederiksværk.

Det styrkede bilsalg skal sikre CarPeople Frederiksværk i den skærpede værkstedskonkurrence.

 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: CarPeople