Økonomistuderende søges til meningsfuldt studejob i Forsyningstilsynet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du økonomistuderende og søger du et meningsfuldt studejob, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - Forsyningstilsynet.

Som studentermedhjælper i Forsyningstilsynet får du mulighed for at anvende din økonomiske forståelse i praksis samtidig med, at du får et bredt kendskab til energimarkederne og den rivende regulatoriske, politiske og grønne udvikling, der sker i disse år.

Du bliver en del af Center for transmission, engrosmarked, REMIT og internationale forhold (TERI), hvor vi arbejder med udvikling af ny regulering og håndhævelse af de fælles europæiske regler for energimarkederne. Vi overvåger også den grænseoverskridende el- og gasudveksling for at sikre, at fælles regler bliver overholdt og for at skride ind over for markedsmanipulation og insiderhandel.

Dine arbejdsopgaver bliver varierede og med en høj grad af studierelevans. Vi vil bestræbe os på at du får faglige udfordringer, som passer til dine ønsker og kompetencer. I det daglige samarbejder du med centerets øvrige økonomer, hvor du kommer til at bidrage til udarbejdelse af økonomiske analyser og statistisk materiale til brug for Forsyningstilsynets afgørelser, markedsovervågning og publikationer.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15-20 timer om ugen som kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til din undervisning og dine eksamensperioder.

I Forsyningstilsynet får du som studentermedhjælper adgang til faglig sparring, ligesom vi også prioriterer at holde medarbejderudviklingssamtaler med vores studenter årligt. Forsyningstilsynet kan efter aftale indgå i et samarbejde om dit bachelorprojekt eller speciale, hvor tilsynet kan stille data til rådighed og tilbyde faglige sparring inden for de områder, hvor tilsynet har opgaver.

Vi forestiller os, at du:

  • er i gang med en økonomisk uddannelse (stud.polit., stud.scient.oecon., stud.oecon.agro., stud.merc.mat. eller lignende) eller en uddannelse med fokus på energisystemet (f.eks. cand.polyt – Energy Systems Engineering),
  • har afsluttet andet studieår,
  • er analytisk tænkende og hurtigt formår at tilegne dig ny viden,
  • har erfaring med dataarbejde og et solidt kendskab til Excel – erfaring med R, SAS, STATA, Python eller lignende er en fordel,
  • har gode formidlingsevner - gode engelskkundskaber er en fordel,
  • er ansvarsbevidst og struktureret,
  • trives med både at arbejde selvstændigt og at arbejde i teams,
  • har gode samarbejdsevner.
Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk-and-talk eller en løbetur i skoven. Vi har et træningsrum og en dejlig have med WI-FI. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kollegaer på www.forsyningstilsynet.dk/job.

Interesseret? Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne teamleder Peter Lyk-Jensen (pelj@forsyningstilsynet.dk) eller teamleder Kimmie B. Laage-Petersen (kblp@forsyningstilsynet.dk).

Søg stillingen gennem linket her på siden.

Husk at vedhæfte relevante dokumenter, herunder karakterudskrifter.

Ansøgningsfrist: 7. juli. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Du vil blive bedt om at løse en case i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Tiltrædelse 01-8/01-09 eller efter nærmere aftale.

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og HK.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Forsyningstilsynet, Torvegade , 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069377

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet