Rædselsfuld start blev afgørende i Frederiksværk-nederlag

Profilbillede
dato

Stenløse BK's gyldne 20 minutter blev afgørende i deres sejr på hjemmebane mod Frederiksværk FK med et slutresultat på 5-2.

Allerede i det 4. minut åbnede Adam Ullitz scoringen for Stenløse BK og satte dermed tonen for kampen. Han gentog bedriften i det 13. minut og bragte hjemmeholdet på en komfortabel 2-0 føring. Mads Nordby øgede føringen yderligere i det 20. minut, og det så ud til at være en ensidig affære.

Frederiksværk FK gav dog ikke op og fik reduceret til 3-1 i det 39. minut takket være en scoring af Magnus Avnsbo. Avnsbo var i hopla og scorede igen i det 57. minut, hvilket bragte spænding tilbage i kampen med stillingen 3-2.

Men Stenløse BK ville ikke lade sejren slippe ud af hænderne og svarede hurtigt igen. I det 61. minut scorede Adam Ullitz sit tredje mål i kampen og sikrede dermed sit hattrick. Mads Nordby fulgte trop og scorede sit andet mål i det 81. minut, hvilket cementerede Stenløse BK's sejr med en endelig stilling på 5-2.

Efter kampen udtalte cheftræner for Frederiksværk FK, Allan Arge, at holdet spillede godt, bortset fra de første 20 minutter.

“Operationen lykkedes, men patienten døde. Det kan lyde mærkeligt, når man har tabt, men hvis man ser bort fra de første 20 minutter, spiller vi faktisk godt i dag. Problemet er, at vi lukker 3 håbløse mål ind i de første 20 minutter.”

Arge roste holdets boldomgang og hurtige angrebsspil, men påpegede samtidig, at forsvaret af eget bagrum skal forbedres, da det blev skæbnesvangert for dem i dagens kamp.

Cheftræneren fremhævede også Christian Konradsen for at have spillet en fremragende kamp og lagt op til begge Frederiksværk FK's scoringer.

Frederiksværk-spiller, Jeppe Bryder, giver også sin reaktion på nederlaget:

“Vi kan takke os selv for ikke at få point i dag. Vi spiller jo lige op med rækkens tophold, hvis man lige ser bort fra de første 20 minutter, hvor vi er forfærdelige.”

Næste kamp for Frederiksværk FK er lørdag 11. november, hvor de skal møde Frederikssund IK på Frederiksværk Stadion. Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens resultat: 5-2 til Stenløse BK
Række: Serie 1 Herrer