Avnsbo sikrede Frederiksværk det ene point med en scoring i dyb overtid

Foto: Frederiksværk FK - Serie 1 Herrer.
Profilbillede
dato

Ølstykke FC og Frederiksværk FK spillede en spændende fodboldkamp på Ølstykke Stadion, der endte uafgjort med et resultat på 1-1.

Hjemmeholdet kom først på tavlen i minut 54, da Tais Brun scorede et flot mål og bragte Ølstykke FC i front. Men udeholdet gav ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 94. minut lykkedes det Magnus Avnsbo at score for Frederiksværk FK og udligne til 1-1.

Efter kampen udtalte assistenttræner Gustav Koch Vandal at de var tilfredse med at få et godt point mod Ølstykke. Han erkendte dog, at holdet ikke spillede deres bedste kamp.

“Vi får et godt point mod Ølstykke. Vi spiller ikke vores bedste kamp og får ikke skabt nok fremad banen. Omvendt formår vi med god defensiv organisation at holde os inde i kampen og det giver os et vigtigt point til allersidst.”

Vandal fremhævede også en af holdets spillere, Rasmus Løkkegaard, som han beskrev som holdets forsvarskrumtap.

“Vores forsvarskrumtap, Rasmus Løkkegaard, som vinder mange dueller og organiserer vores bagkæde godt, hvilket holder Ølstykke fra at skabe ret mange chancer.”

Assistenttræneren var tilfreds med holdets defensive organisation, som han mente lykkedes godt i kampen.

Frederiksværk FK-spiller, Rasmus Løkkegaard, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi viser flot holdmoral i dag ved at komme tilbage fra 0-1 og tage et point til allersidst. Vi spiller nok ikke vores bedste kamp, men vi er defensivt godt organiseret og giver meget få chancer væk. Det holder os inde i kampen og belønner os med udligningen i overtiden.”

Næste kamp for Frederiksværk FK er lørdag 30. september, hvor de skal møde Nerashté, Ballerup på Frederiksværk Stadion. Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens resultat: 1-1 til Frederiksværk FK
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Assistenttræner Gustav Koch Vandal, Frederiksværk FK - Serie 1 Herrer