Borgerrådgiver til varierede opgaver i udviklingsorienteret Borgerservice

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du serviceminded? Arbejdsom? Og en god kollega? Så er det dig, vi står og mangler.

Borgerservice i Halsnæs Kommune søger en fleksibel og udviklingsorienteret borgerrådgiver med lyst til og interesse i at arbejde med kropsbårne hjælpemidler, bevilling af handicapbiler, samt administration af ældre- og handicap og plejeboliger. Som en del af arbejdet i Borgerservice skal du endvidere tage del i vores samlede opgaveløsning herunder servicering af borgernes telefoniske henvendelser i kontaktcenteret 10-12 timer om ugen.

Borgerservice er under stadig udvikling, hvorfor dine opgaver kan ændre sig løbende.
Arbejdsopgaverne har snitflader til mange andre parter, hvorfor din berøringsflade til hele kommunen bliver stor.

Du vil som borgerrådgiver få et spændende job i et Borgerservicecenter i en rivende udvikling, hvor blandt andet samarbejde, udvikling og fleksibilitet er med til at sikre, at hurtig og god service bliver prioriteret højt. Som borgerrådgiver er du i høj grad med til at sikre et godt samarbejde mellem Halsnæs Kommune og vores borgere.
 

Om dig
 • Du har lyst til og gerne erfaring med at arbejde med sagsbehandling af kropsbårne hjælpemidler og/eller erfaringer fra et kontaktcenter.
 • Du har lyst til og gerne erfaring med sagsbehandling på handicapbiler
 • Du er serviceminded og har lyst til megen borgerkontakt
 • Du kan holde mange bolde i luften på én gang
 • Du er kommunalt uddannet med en afsluttet kommunom/ergoterapeut/fysioterapeut eller anden relevant uddannelse eller erfaring
 • Du har en positiv tilgang
Om os
 • Vi er en arbejdsplads med fokus på samarbejde og udvikling
 • Vi er en organisation, hvor ledere og medarbejdere tør tage ansvar og gå nye veje
 • Vi er en koncern, som hurtigt omstiller sig til at imødekomme fremtidige udfordringer og nye potentialer
 • Du får engagerede kollegaer
 • Vi har gode personaleforhold såsom kantine, motionsrum og en velfungerende personaleforening.

Stillingen er på 37 timer og forventes besat pr. 1. august 2024 eller hurtigst muligt herefter. Organisatorisk vil du være forankret i Borgerservice, som er en afdeling i området Kultur, Arbejdsmarked, Borger og Erhverv. Der er pt. i alt 36 medarbejdere i Borgerservice. Borgerrådgiveren refererer til afdelingslederen af Borgerservice.

Nordsjællands bedste arbejdsplads 

Du får arbejdssted på Rådhuset i Frederiksværk. Vi har flekstid, og arbejdstiden er fleksibel under hensyn til opgaverne. Udover skønne, engagerede og yderst kompetente medarbejdere, har vi også en dejlig kantine, hvor vi spiser frokost sammen på tværs af rådhuset, og vi har også motionsrum og yogahold på Rådhuset. 

Pendler du, så køre du mod trafikken, og vi har ingen problemer med parkeringspladser. Kommer du fra København eller Nordsjælland, er der også velfungerende offentlig transport via Hillerød.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ring til Afdelingsleder for Borgerservice Merete Hedegaard Normand, tlf.:  29 63 00 31 / 47 78 42 15 eller Borgerrådgiver Figen Polat tlf.: 47 78 42 13, hvis du vil vide mere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen forhandles ud fra dine kvalifikationer med udgangspunkt i gældende overenskomst for administration og IT (HK overenskomst) og principperne i Ny Løn.Ansøgningsfrist

Fristen for ansøgning er tirsdag den 11. juni 2024 kl. 12.00. Samtalerne afholdes løbende og indtil mandag den 17. juni 2024.

 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053873

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet