Dansklærer til indskolingen på Magleblik Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sætte dit præg på at udvikle vores indskoling, hvor alle lykkes? Så er muligheden der nu!

Vi søger en faglig og pædagogisk dygtig dansklære til indskolingen. Magleblik Skole har brug for dig, som kan skabe gode relationer til eleverne. Du indgår i et tæt teamsamarbejde, hvor vi løfter opgaverne sammen. Du skaber et undervisningsmiljø, hvor struktur, tydlighed og faglighed kommer naturligt.   

På Magleblik Skole tager vi afsæt i en ressourceorienteret tilgang, hvor menneskesynet er det bærende element. Du vil bl.a. indgå i et spændende samarbejde, hvor vi med udgangspunkt i Louise Klinge arbejder med relationskompetence. Herudover har vi som den eneste skole i Danmark faget Livsduelighed på skoleskemaet på alle årgange med fokus på personlig og social udvikling med socio-emotionel træning.

Vi leder efter dig, der kan se sig selv i følgende 
 • Du er læreruddannet, med erfaring i undervisning af dansk i indskolingen. Du må også gerne have erfaring inden for Co-teaching.
 • Du er struktureret og tydelig i din klasseledelse. Du er en nærværende og en tillidsskabende lærer, der kan opbygge stærke relationer til eleverne.  
 • Du trives i et arbejdsmiljø med en mangfoldig elevgruppe. 
 • Du har et anerkendende børnesyn og en positiv tilgang til hverdagens udfordringer. Du ser ikke barnet som problemet, men barnets omstændigheder som problematiske. 
 • Du er fleksibel og omstillingsparat og hjælper gerne, når teamet har brug for det. 
 • Du kan indgå i et professionelt læringsfællesskab med de øvrige kolleger og ledelsen
 • Ud over dansk ville det være dejligt, hvis du kunne byde ind med et følgende fag: idræt, HDS, billedkunst eller madkundskab.

Vi tilbyder 

 • Vi har et tæt teamsamarbejde på årgangene, hvor vi hjælper hinanden. Teamet har fokus på fælles pædagogisk tilgang. Herunder struktur og tydlighed for at fremme elevernes trivsel og faglighed.
 • Vi ser os selv som en modig og udviklingsorienteret skole. Vi har et åbent og respektfuldt miljø, som er præget af et stort engagement og vilje til udvikling.
 • Vi er en skole med en bred diversitet af elever. 
 • Vi er en ledelse, som ser os selv være lydhøre og tæt på medarbejderne. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde mellem lærere og ledelsen.
 • Vi er en skole med masser af plads både inde og ude, som kan bruges til bevægelse i undervisningen, gruppearbejde og leg. 
 • Og så er vi bare gode at arbejde- og være sammen med.
Om Magleblik Skole 

Magleblik Skole har kommunens højeste professionelle kapital blandt personalet – samtidig med, at vi har den højeste undervisningseffekt. Når vi ”taler om tingene”, gør vi det sammen; lærere, pædagoger, ledere og bestyrelse. Derfra træffer vi valg og handler. Vi gør det medarbejderbåret, og vi gør det modigt. Vi gør det med udgangspunkt i den nyeste forskning og med børn og unges trivsel på sinde.

Du inviteres med andre ord ind i arbejdet med Magleblik Skoles udvikling ud fra et overordnet tema om at lykkes. Lykkes gennem fokus på udvikling af relationskompetence, samarbejde, praksisudvikling, motivation, dannelse og organisatorisk struktur.

Magleblik Skole er en levende og mangfoldig skole med 520 elever fordelt i indskoling 0. til 5. klassetrin og udskoling med 6. til 9. klassetrin samt Basen. Der er tilknyttet inklusionsklasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Magleblik Skole ligger tæt ved offentlige transportmuligheder i nærheden af fjord/skov og dejlige grønne udearealer.

Kontakt 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder Helena Hviid Gram tlf.: 23482264. Eller skoleleder Wenche Fogsgaard tlf.: 21644265.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny løn. Bemærk, at der inden ansættelse i Halsnæs Kommune indhentes børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist 

Den 10. december.

Vi afholder samtale den 13. december om eftermiddagen.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947790

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet