Data scientist til efterforskning af markedsmisbrug på energimarkederne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Vil du bruge din faglighed til at hindre markedsmisbrug? Kunne du tænke dig en ledelse, som har fokus på din arbejdsglæde og din faglige udvikling? Så har du mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet.

Vores tilbud til dig Som data scientist i Center for transmission, engrosmarked, REMIT og int. forhold - TERI, bliver du en del af et center, hvor vi arbejder med det europæiske energisamarbejde på el- og gas-markederne – herunder forebyggelse og håndhævelse af EU-reglerne om markedsmisbrug. Centeret beskæftiger sig også med energiøer, Power-to-X, hydrogen og sektorkobling som redskaber i den grønne omstilling. Du får derfor mulighed for at være med til at præge den grønne omstilling samt videreudvikle og overvåge energimarkederne i Norden og EU.

I vores center er fagligheden høj, men tonen uformel og arbejdsglæden i top. Du bliver en del af et stærkt tværfagligt team, hvor du får ansvar, faglig sparring, rigtigt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag.

Dine opgaver vil blive tilpasset dine kompetencer og interesser. Opgaverne kan f. eks omfatte at:

  • Bearbejde data, så det kan anvendes til at efterforske sager om markedsmisbrug på energimarkederne
  • Bidrage til anvendelse af machine learning i overvågningen af de europæiske energimarkeder
  • Efterforske sager om markedsmisbrug på engrosenergimarkederne.
Din dagligdag vil være præget af dialog med energivirksomheder og samarbejde med andre offentlige myndigheder, herunder politiet, europæiske og nordiske energireguleringsmyndigheder samt Agenturet for Samarbejdet mellem Energireguleringsmyndighederne i EU (ACER).

Du bliver fra starten tilmeldt vores onboarding-program, hvor du får indblik i hele vores arbejdsområde.

Vi forestiller os, at du:
  • Har en relevant uddannelse, for eksempel cand.scient i matematik eller datalogi, cand.IT, cand.mag i IT eller lignende
  • Har stærke analysekompetencer og brænder for at bringe data og programmering i anvendelse til tilsyns- og analyseformål
  • Har lyst til at sætte dig ind i vanskelige problemstillinger, er nysgerrig efter at udvikle nye løsninger og ser muligheder inden for dit felt
  • Kan lide at arbejde på projekter med kollegaer, men også at arbejde selvstændigt
  • Trives med at arbejde i krydsfeltet mellem data, økonomi, jura og politik
  • Kommunikerer klart på både dansk og engelsk.
Det er en stor fordel, men ikke et krav, at du selvstændigt kan arbejde med SQL R, Python mv. Erfaring fra offentlig administration eller selskaber inden for forsyningssektoren vil ligeledes være en fordel, men det er ikke et krav. Du må også gerne være nyuddannet, da opgaver og ansvar tilpasses dine kompetencer.

Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk and talk eller en løbetur. Vi har en dejlig have med WI-FI og et træningsrum. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads og retur.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som sikrer en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads, og du får bl.a. mulighed for at arbejde under transport samt mulighed for hjemmearbejde.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kollegaer på www.forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboarding-programmet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret? Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne teamleder Søren Lorenz Søndergaard på telefon 20 10 44 32 eller på slrs@forsyningstilsynet.dk.

Søg stillingen gennem linket her på siden. Husk at vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser og karakterudskrift.

Ansøgningsfrist: 20. august 2023.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Tiltrædelse 1. oktober 2023 eller efter nærmere aftale.

Ansættelse sker efter den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsyningstilsynet, Torvegade 10, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=171243&DepartmentId=7654&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5885784

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet