Døgnrapporten i Frederiksværk: mandag den 29. november

Profilbillede

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Helsingør

Klokken 11.57 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Kronborgvej ved Sct. Anna Gade, idet en personbil ført af en 62-årig mandlig bilist var stødt sammen med en knallert ført af en 53-årig kvindelig knallertfører.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor personalet i sidstnævnte tilså knallertføreren, der dog umiddelbart ikke var kommet alvorligt til skade.

Der blev i første omgang ikke foretaget sigtelser af nogle af parterne, men det kan ikke udelukkes, at det kommer til at ske.

Uro og uorden, Vangede

Klokken 12.26 anmeldte et vidne, at der var tumult imellem to personer på Vangede Bibliotek. Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor den ene af de to personer involveret i tumulten stadig var på stedet. Politiet fik talt med den involverede part samt nogle vidner, og det blev på den baggrund vurderet, at der ikke var nogen sag for politiet.

Overtrædelse af dyreværnsloven, Frederikssund

Klokken 12.52 blev det anmeldt fra en bopæl på Kong Skjoldsvej, at hjemmets kat om morgenen var fundet død i haven med halsen skåret over på en måde, som anmelderen mente kun kunne skyldes, at et menneske havde gjort det.

Uro og uorden, Virum

Klokken 13.29 blev det anmeldt, at to drenge kastede med fyrværkeri på Grønnevej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor to drenge på henholdsvis 13 og 14 år, der kunne sættes i forbindelse med hændelsen, blev truffet. Patruljen fik en snak med drengene, ligesom de relevante voksne blev informeret om hændelsen.

Tricktyveri, Farum

Klokken 13.51 anmeldte en 73-årig kvinde fra Farum, at hun fem minutter forinden havde parkeret sin bil på parkeringspladsen ved Sejlgårdspark, da to udenlandske mænd var kommet over til hende og havde spurgt hende ind til en læge. Kvinden forklarede dem, at lægen havde lukket om søndagen, hvorefter mændene forlod stedet. Efterfølgende opdagede kvinden, at hendes pung var væk.

De to mænd beskrives af kvinden som:

A: Mand, cirka 50 år gammel, kraftig af bygning, mellemøstlig af udseende, med kort sort hår, talte tysk. 

B: Mand, cirka 40 år gammel, spinkel af bygning, mellemøstlig af udseende, intet skæg, iført tophue.

De to mænd kørte i en mørk personbil.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 14.16 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Motorring 3 nordgående ved afkørsel 17 Jægersborgvej. Her var der kø ved afkørslen, men dette overså en 22-årig mandlig bilist fra Køge, som ikke nåede at bremse ned, inden han påkørte en personbil, der holdt i kø til at benytte afkørslen. Den påkørte personbil blev skubbet op i endnu en personbil foran, der også holdt stille, og det endte således med, at tre biler var involveret i færdselsuheldet. Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet.

Det fremgår på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke i politiets EDB-systemer, om der blev foretaget sigtelse af den 22-årige bilist.

Færdselsuheld, Nivå

Klokken 14.42 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld ved Islandshøjparken i krydset ved Islandshøjvej, idet en personbil ført af en 40-årig kvinde fra Nivå var kørt sammen med en personbil ført af en 74-årig kvinde fra Nivå. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 40-årige blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser. Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet.

Butikstyveri, Hørsholm

Klokken 15.19 anmeldte en vagt fra Elgiganten, at de stod med en mand, der havde forsøgt at stjæle en rem til et Apple Watch. Da manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til butikken, hvor en 40-årig mand blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Skabte dårlig stemning til julearrangement, Skibby

Klokken 15.34 blev det anmeldt fra Ferslev Kirke, at tre drenge var dukket op til kirkens julearrangement, hvor de lystigt var gået ombord i æbleskiverne med en provokerende attitude, og de tre nægtede at opføre sig pænt eller forlade stedet, selvom de blev bedt om dette. Inden patruljen nåede frem, havde de tre forladt stedet, men vidner havde hørt drengene tale om, at de ville tage videre til et andet arrangement i Vejleby, og politiet kørte derfor dertil. Her blev tre 15-årige drenge fra lokalområdet truffet, og patruljen fik en snak med dem om deres opførsel. Den ene af de tre havde en meget dårlig attitude, og patruljen kørte ham derfor hjem til hans forældre.

Borger standsede mulig spritbilist, Skibby

En handlekraftig borger standsede søndag eftermiddag klokken 16.43 en 56-årig kvindelig medtrafikant, da han havde indtryk af, at hun kørte spritkørsel. Borgeren, der er en 43-årig mand fra Allerød, tog kontakt til kvinden, som pludselig holdt stille i en rundkørsel på Hovedgaden, og konstaterede, at hun virkede så beruset, at han kontaktede politiet og blev på stedet med kvinden, indtil patruljen nåede frem. Her blev kvinden sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor hun fik taget en blodprøve, som skal klarlægge i hvilken grad hun var påvirket til brug for den videre sagsbehandling.

Postkasse sprængt i luften, Farum

Søndag eftermiddag klokken 17.00 blev det anmeldt, at en postkasse på Rørmosevej kort forinden var blevet sprængt i luften formentlig med et kanonslag. En knallert med to personer, hvoraf den ene var iført en hvid jakke, blev set køre fra stedet.

Fælge stjålet, Dronningmølle

Fire aluminiumsfælge er mellem lørdag aften og søndag eftermiddag klokken 16.30 blevet stjålet fra en carport på Dr Mølle Strandvej. Tyveriet blev anmeldt søndag klokken 17.27.

Ild i solcenter, Stenløse

Søndag aften klokken 20.46 gik brandalarmen i et solcenter i Egedalcentret. To kvinder på 18 og 19 år var i færd med at tage sol, da nogle unge mænd bankede på dørene for at gøre kvinderne opmærksom på, at der var brand, hvorefter kvinderne skyndte sig ud fra solcenteret. De foreløbige undersøgelser tyder på, at der er blevet sat ild til en skraldespand i solcenteret og på baggrund af oplysninger i sagen, har politiet en særdeles god formodning om, hvem gerningspersonerne er.

Kastede med fyrværkeri, Kgs. Lyngby

En 19-årig mand fra Kgs. Lyngby kontaktede søndag aften klokken 21.48 politiet og fortalte, at nogle drenge i alderen 13-15 år kastede med fyrværkeri i området ved kiosken på Jernbanevej og havde været tæt på at ramme den 19-årige. Der blev sendt en patrulje afsted, men det lykkedes ikke at finde drengene. 

Kvinde indlagt efter brand i lejlighed, Farum

En 86-årig kvinde blev søndag aften bragt til hospitalet i kritisk tilstand efter der var opstået brand i hendes lejlighed på Ryttergårdsvej. Anmeldelsen kom klokken 23.37, hvor politi, redning og brandvæsen kørte til stedet. Beboerne i opgangen blev evakueret, og en del af dem kunne senere på natten vende tilbage til deres lejligheder. Flere lejligheder i opgangen er ramt af vandskader, da varmen fra branden fik et vandrør til at sprænge læk. Lejligheden vil snarest muligt blive undersøgt nærmere med henblik på at kunne fastlægge årsagen til branden. 

Gæst glemte god opførsel, Holte

Søndag aften klokken 23.50 måtte politiet køre en tur til Skodsborg Kurhotel, hvor en gæst havde glemt sine gode manerer og i stærk alkoholpåvirket tilstand opført sig larmende og hældt et glas champagne ud over en medarbejder på stedet. Gæsten, en 34-årig mand fra Hvidovre, blev anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven samt for fornærmelig tale mod polititjenestemænd og måtte tilbringe en del af natten i detentionen på politigården.

Kørte uden førerret, Frederiksværk

En 19-årig mand fra Jerslev blev klokken 00.12 natten til mandag standset, da han kom kørende af Hillerødvej, Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere havde fået kørselsforbud.

Mand kiggede ind i lejlighed, Værløse

En 66-årig kvindelig beboer på Kollekollevej kontaktede klokken 01.11 natten til mandag politiet efter en mand iklædt militærjakke kiggede ind ad vinduerne til hendes lejlighed. En patrulje kørte til stedet, men manden var ikke at finde i området.

Rat stjålet fra bil, Værløse

Mandag morgen klokken 06.35 blev det anmeldt, at der søndag eftermiddag ved 15-tiden var stjålet et rat fra en Mercedes, som havde holdt på Vesterbo.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler