Døgnrapporten i Frederiksværk: onsdag den 1. december

Profilbillede

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Træer gravet op, Hellerup

En ukendt gerningsperson har mellem lørdag aften og mandag morgen klokken 08.00 gravet seks nyplantede træer ved en bolig på Bernstorffsvej op. Sagen blev anmeldt klokken 08.45.

Spyttede på ung kvinde, Frederikssund

Tirsdag formiddag klokken 11.15 blev en 17-årig ung lokal kvinde spyttet på kinden af en ukendt gerningsmand. Episoden fandt sted i gågaden og manden beskrives som østeuropæisk af udseende, lys i huden, 35-45 år, 175 cm høj, almindelig af bygning med kort sort hår, nyklippet, iklædt mørkeblå jeans, rød polo t-shirt, mørkegrøn jakke og kondisko.

Mand blev formanet om god opførsel, Hillerød

En patrulje måtte tirsdag over middag køre til Nordre Jernbanevej for at følge en 61-årig beruset mand til toget. Manden havde forinden generet andre borgere på stedet og skabt ballade, og han fik derfor en formaning om at opføre sig ordentligt på togturen til København.

Værktøj og vasketøj stjålet fra bil, Jægerspris

Fra en BMW, som stod på Parkvej, er der mellem lørdag middag og mandag formiddag klokken 09.25 stjålet diverse værktøj samt en sæk vasketøj. Det er uvist, hvordan tyven ha skaffet sig adgang til bilen.

Taske stjålet fra bil, Allerød

Tirsdag mellem klokken 12.30 og 13.00 blev en taske stjålet fra en bagsædet af en bil, som holdt ved Aldi på Bjarkesvej. Her havde en 71-årig kvinde netop sat tasken fra sig og vendte sig herefter væk fra bilen et kort øjeblik. En mand blev set snige sig hen bag den 71-årige og tage tasken. Han kørte fra stedet i en sort bil sammen med to andre mænd, der alle beskrives som 30-40, mørklødede og klædt i sort tøj.

Forlygter stjålet, Hellerup

Mellem mandag klokken 01.00 og tirsdag klokken 07.30 er forlygterne fra en Porsche, som stod på Hellerupvej, blevet stjålet. Tyveriet blev anmeldt klokken 14.09.

Fik stjålet pung i supermarked, Skævinge

Tirsdag eftermiddag mellem klokken 12.20 og 13.00 fik en 78-årig kvinde fra Skævinge stjålet sin pung, da hun var ude at handle i Superbrugsen på Hovedgaden. Ud fra overvågning på stedet beskrives en mulig gerningsperson som en ca 78-årig kvinde, dansk af udseende, lys i huden 150-155 cm høj med mellemlangt gråt hår, iklædt sorte bukser, lang lys frakke og sorte sko. Tyveriet blev anmeldt klokken 14.17.

Røveri, Birkerød

Klokken 16.29 blev det anmeldt fra butikken Kop & Kande, at personalet havde set en fremmed mand komme ud fra personalerummet omkring klokken 16.15. Personalet havde spurgt manden, hvad han lavede i personalerummet, men manden svarede ikke på spørgsmålet. Manden begyndte i stedet at skubbe til medarbejderen for at komme forbi, inden han til sidst skubbede hårdt med sin albue ind i medarbejderen og strøg forbi og løb ud af butikken. Efterfølgende kunne det konstateres, at der nu manglede nogle kontanter fra personalerummet. 

Den fremmede mand beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 175 cm, spinkel af bygning, med kort hår og lidt skæg.

Nordsjællands Politi skal nu blandt andet gennemse videoovervågning, og politiet hører også gerne fra vidner, der fx måtte have set en mand med det afgivne signalement løbe igennem Birkerød Hovedgade omkring klokken 16.15.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 17.12 anmeldte en vagt fra Slotsarkaderne, at han stod med to butikstyve, der havde forsøgt at stjæle varer for 175 kroner fra butikken Normal. Da de to butikstyve var under 18 år gamle, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 15-årig ung kvinde fra Frederiksværk blev sigtet for butikstyveri, ligesom de relevante voksne samt myndigheder blev informeret om hændelsen. En 13-årig pige fra Frederiksværk var også involveret i butikstyveriet, men da hun var under den kriminelle lavalder, blev hændelsen overdraget til de relevante voksne samt relevante myndigheder.

Lugt af ammoniak, Allerød

Klokken 17.38 anmeldte et vidne, at der lugtede kraftigt af ammoniak nær Bøgeholm Allé. Politiet samt flere andre myndigheder blev sendt til området, hvor der blev spærret af i en periode, indtil kilden til lugten var fundet. Det viste sig at stamme fra et læk ved et varmepumpeanlæg ved Farremosen, som en tekniker fik udbedret, og cirka klokken 23.00 blev afspærringen ophævet igen.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Nivå

Klokken 18.38 blev en 28-årig mand fra Hellerup viseret nær Margerittens Kvarter. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for dette.

Uro og uorden, Gilleleje

Klokken 21.51 var en patrulje forbi Circle K, da nogle unge mennesker opholdt sig på pladsen foran tankstationen og skabte utryghed. De unge mennesker blev bedt om at køre fra stedet, hvilket de efterkom.

Tyveri fra personbil, Frederiksværk

Onsdag klokken 06.20 blev det anmeldt, at der i nattens løb var blevet stjålet en gavekurv samt et navigationsanlæg fra en Skoda personbil, der havde holdt parkeret på Oldtidsvej.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler