Døgnrapporten i Frederiksværk: torsdag den 2. december

Profilbillede

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 07.50 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld, idet en cyklist var blevet påkørt af en bil på Frejasvej nær Herredsvejen.

 

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte kørte den 19-årige kvindelige cyklist fra Hillerød på skadestuen til kontrol, mens den 34-årige kvindelig bilist med ukendt adresse blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

 

Tyveri fra personbil, Virum

Klokken 07.52 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 18.00 og onsdag klokken 07.35 var blevet stjålet bilradio, GPS-system og et benzinkort fra en VW personbil, der havde holdt parkeret på Kaplevej.

 

Tyveri fra personbil, Frederiksværk

Klokken 09.06 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 09.00 var blevet stjålet et instrumentpanel med entertainmentsystem fra en VW personbil, der havde holdt parkeret på Kærmyssevej.

 

Forsøg på tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 09.14 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 14.30 og onsdag klokken 08.45 var blevet trykket en rude ind på en VW personbil, der havde holdt parkeret på Carl Baggers Allé. Der var dog ikke blevet stjålet noget fra bilen.

 

Tyveri fra byggeplads, Jægerspris

Klokken 09.18 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 17.00 og tirsdag klokken 11.00 var blevet stjålet forskellige maskiner fra en byggeplads på Stærevej.

 

Forsøg på tyveri fra personbil, Virum

Klokken 09.23 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 20.00 og onsdag klokken 09.15 var blevet smadret en rude VW personbil, der havde holdt parkeret på Kvædevej, hvorefter en eller flere personer havde været inde i bilen, idet blandt andet handskerummet stod åbent. Der var dog ikke blevet stjålet noget fra bilen.

 

Tyveri fra lomme, Hillerød

Klokken 12.50 blev det anmeldt på vegne af en 89-årig kvinde fra Hillerød, at hun tirsdag omkring klokken 11.45-12.15 havde fået stjålet sin pung med indhold fra sin taske, da hun havde stået i en elevator i Slotsarkaderne. Her havde to kvinder mast sig ind, og efterfølgende bemærkede den 89-årige, at hendes pung var væk.

 

De to kvinder, der muligvis stjal pungen, beskrives som:

A: Kvinde, 40-45 år gammel, bar ikke mundbind, iført mørk frakke.
B: Kvinde, 30-40 år gammel, bar ikke mundbind, iført mørk frakke.

 

Vold, Espergærde

Klokken 13.06 anmeldte en 68-årig kvinde fra Helsingør, at hun omkring klokken 11.45 havde luftet sin hund i Egebæksvang Skov, da hendes hund var kommet op og toppes med en schæfferhund. Kvinden slog schæfferhunden over dens ryg med en hundesnor for at få den til at stoppe, hvilket fik schæfferhundens hundelufter til at skubbe kvinden, hvorefter hun faldt og slog sit knæ.

 

På baggrund af kvindens vidneudsagn har Nordsjællands Politi en stærk formodning om, hvem den mandlige hundelufter er, og politiet skal nu også høre hans version af hændelsen.

 

Tyveri fra personbil, Klampenborg

Klokken 13.36 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 09.00 var blevet stjålet midterkonsol, solbriller og et golfsæt fra en VW personbil, der havde holdt parkeret på Edelslundsvej ved kirkens parkeringsplads.

 

Tyveri fra personbil, Virum

Klokken 14.30 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 15.00 og onsdag klokken 13.00 var blevet stjålet et instrumentpanel med entertainmentsystem fra en VW personbil, der havde holdt parkeret på Hummeltoften.

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 15.05 blev det anmeldt, at der klokken 15.00 var sket et færdselsuheld på Sorgenfrigårdsvej i krydset ved Lyngbygårdsvej, idet to personbiler var stødt sammen. Den ene bil ført af en 62-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby var kørt ud for ubetinget vigepligt i krydset Lyngbygårdsvej/Sorgenfrigårdsvej, hvorved der skete sammenstød med en bil ført af en 61-årig mand fra Køge-egnen. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 62-årige blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser. Der skete umiddelbart ingen personskade ved færdselsuheldet.

 

Tyveri fra cykel, Hellerup

Klokken 15.11 blev det anmeldt, at der imellem klokken 13.00 og 13.30 var blevet stjålet et batteri fra en el-ladcykel, der havde holdt parkeret foran Netto på Ryvangs Allé. På videoovervågningsbillederne kan en mand ses stjæle batteriet. Han signaliseres som: mand, spinkel af bygning, med langt brunt hår. Iført pink gummisko.

 

Færdselsuheld og kørsel i påvirket tilstand, Skævinge

Klokken 15.52 blev det anmeldt, at der nogle minutter forinden var sket et færdselsuheld på Harløsevej. En 25-årig mand fra Skævinge førte en varevogn mod vest ad Harløsevej, hvor han i forbindelse med en overhaling af en bus ramte den bløde rabat, hvorefter han kørte ind i det køretøj, han var ved at overhale, inden varevognen trillede rundt på taget og ramte et el-skab og en hæk. Der skete umiddelbart ingen større personskade med hverken føreren eller passageren i varevognen, ligesom der umiddelbart heller ikke skete større personskade ved nogen af de personer, der havde befundet sig i bussen.

 

Politi, brandvæsen og ambulancer blev sendt til stedet. Den 25-årige fik narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Det kan ikke udelukkes, at den 25-årige skal sigtes for yderligere.

 

Vejen var spærret i et stykke tid, men klokken 18.00 kunne det ene spor åbnes, og klokken 18.19 var begge spor igen åbne.

 

Butikstyveri, Fredensborg

Personalet i Netto på Wendorfsvej anmeldte klokken 16.03, at en udenlandsk kvinde blev tilbageholdt, da hun havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf kvinden, som var 25 år, og hun blev af patruljen sigtet for butikstyveri. 

 

Tyveri fra personbil, Virum

Klokken 16.09 blev det anmeldt, at der mellem tirsdag klokken 15.00 og onsdag klokken 14.00 var blevet stjålet medieskærm og anden elektronik fra en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Kvædevej. Indstigningen i bilen var sket ved rudeknusning.

 

Savnet kvinde fundet død, Hundested

Den 51-årige kvinde fra Jægerspris, som Nordsjællands Politi i går kort før klokken 14 efterlyste, blev klokken 16.22 fundet druknet i et område nær Amtsvejen. Der er ikke noget, som tyder på, at der skulle ligge en kriminel handling bag. De pårørende er underrettet.

 

Butikstyveri, Hillerød

En butiksdetektiv anmeldte klokken 16.40, at en ung kvinde blev tilbageholdt ved Slotsarkaderne, da hun havde stjålet varer fra New Yorker og Bilka. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf kvinden, en 18-årig fra Græsted, og hun blev af patruljen sigtet for butikstyverierne.

 

Forsøg på bedrageri, Holte

En 84-årig kvinde fra Holte anmeldte klokken 17.26, at hun omkring 20 minutter tidligere var blevet ringet op af en mand, som udgav sig for at være ansat i en bank og havde oplysninger om, at nogen skulle være i gang med at hacke kvindens konto. Han forsøgte derefter at overbevise kvinden om, at hun skulle udlevere sit dankort og NemID-oplysninger til en person, som ville komme til stedet senere. Det nægtede kvinden dog, og samtalen blev herefter afsluttet.

 

Der skal lyde ros til kvinden for ikke at efterkomme mandens anmodning. Nordsjællands Politi opfordrer borgere, som bliver kontaktet under påskud af lignende forklaringer, til ikke at udlevere personlige oplysninger eller betalingskort til ukendte personer.

 

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Mellem tirsdag klokken 17.30 og onsdag klokken 18.30 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Skovbakkevej. Indstigningen skete ved rudeknusning, og fra bilen blev der stjålet et navigationspanel samt et par solbriller.

 

Tyveri fra personbil, Hørsholm

Fra en personbil, som holdt parkeret ved en rideskole på Høsterkøbvej mellem klokken 17.15 og 15.45, blev der stjålet kontanter fra midterkonsollen. En BMW var i tidsrummet blevet et køre ind på stedet og hurtigt køre derfra igen, og der var derfor mistanke om, at dette kunne være gerningspersonens køretøj. 

 

Butikstyveri i forening, Farum

Klokken 19.47 blev det anmeldt, at to udenlandske mænd i forening havde stjålet tøj og andre varer i Kvickly. En butiksdetektiv havde stoppet dem, efter de havde passeret kasselinjen, og de blev nu tilbageholdt. En patrulje kørte til stedet, hvor de to mænd, en 33-årig og en 38-årig, blev anholdt og sigtet for butikstyveri. 

 

Sagen blev efterfølgende afgjort med straksbøder.

 

Tyveri fra personbil, Gentofte

Mellem klokken 19.00 og 20.10 blev ruden i en BMX personbil knust, mens bilen holdt parkeret ved en rideklub på Maltegårdsvej. Fra bilen blev der stjålet en taske, som indeholdt nøgler og pung med kort og kontanter i.

 

Røveri, Gentofte

Klokken 20.42 blev det anmeldt, at der knap 15 minutter tidligere havde været røveri i SuperBrugsen på Baunegårdsvej. Her havde en mand indfundet sig ved kassen og truet personalet til at udlevere kontanter og kartoner med cigaretter. Derefter forlod han stedet igen.

 

Patruljer kørte til området for at lede efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at udfinde ham.

 

Han beskrives som: lys i huden, spinkel af bygning. Iført sort hættetrøje med Nike-logo ved brystet og lomme på maven, hvide Adidas-bukser med sorte striber ned langs siden, sorte sko med rød hæl, blåt/hvidt mundbind.

 

Tyveri fra personbil, Humlebæk

Mellem klokken 18.45 og 20.30 blev der fra en BMW personbil, som holdt parkeret på Gl. Strandvej, stjålet poser med julegaver. Indstigningen var sket ved rudeknusning. 

 

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 23.09 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning lige inden afkørslen til Hørsholm S, da en bilist mistede herredømmet over sin bil og påkørte et autoværn. En patrulje blev sendt til stedet og måtte - grundet bilens placering – afspærre motorvejen og lede trafikken ad afkørslen, indtil der var ryddet op efter uheldet.

 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

 

Seriehærværk, Frederikssund

Klokken 00.35 blev det anmeldt, at fire biler på Jenriksvej var blevet udsat for hærværk, idet dækkene på bilerne var blevet punkteret. En borger havde klokken 00.25 bemærket en person, som stod på vejen, som om han holdt udkig, og da vidnet råbte ham an, løb manden samt en anden mand fra stedet i nordlig retning. 

 

En patrulje kørte til stedet for at kigge efter de to personer, men de var ikke mulige at udfinde. De beskrives som:
A: mand, almindelig af bygning. Iført sort tøj med hætte.
B: mand, spinkel af bygning. Iført sort tøj. 

 

Færdselsuheld, Veksø

En 45-årig mandlig bilist fra Slagelse kørte klokken 05.10 i østlig retning ad Frederikssundsvej, da han grundet det glatte føre mistede herredømmet over sin bil og påkørte en 42-årig mandlig bilist fra Søborg, som kom kørende i modsatte vognbane. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og der måtte her benyttes hjælpemidler for at få den ene part ud af sin bil. Begge parter blev kørt med ambulancer til behandling på hospitalet.

 

Trafikken var i en periode påvirket grundet bilernes placering, men klokken lidt i seks kunne trafikken igen passere på stedet.

 

Tyverier fra personbiler, Helsingør

Klokken 06.11 indløb der anmeldelse om, at der i løbet af natten havde været tyverier fra flere biler på Rytterbakken. En Volkswagen personbil havde fået smadret ruden, og der var derefter stjålet elektronik og navigationsudstyr. Det samme var tilfældet for to Mercedes Benz personbiler. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler