Erfarne økonomer og grøn akademiker til udvikling og tilsyn med ny regulering på affaldsområdet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du gerne arbejde med økonomisk regulering og tilsyn med affaldsbranchen, og søger du et arbejde med stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Er du på udkig efter et arbejde med faglig tyngde og ansvar? Er det vigtigt for dig med en ledelse, som har fokus på din arbejdsglæde og din faglige udvikling? Så har du mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet

Et arbejde med stor og stigende betydning Vi får flere opgaver og har derfor plads til flere i Center for AFFALD, som er ansvarlig for analyser og udvikling af ny økonomisk regulering af hele affalds- og genanvendelsessektoren. Affaldssektoren er et relativt nyt tilsynsområde for Forsyningstilsynet, og vores opgaveportefølje er voksende. Du får derfor en sjælden mulighed for at være med til at opbygge et nyt område.

Dit arbejde vil have direkte økonomisk betydning for de danske husholdninger og erhverv, samt for den grønne omstilling, der skal bremse klimaforandringer. Affald skal i fremtiden i højere grad være en ressource, der genanvendes. Ændringerne i affaldssektoren er afgørende for en mere effektiv udnyttelse af vores ressourcer og en bæredygtig fremtid. Affalds- og genanvendelsesområdet er i hastig forandring, og vores regulering har derfor stor og stigende betydning for sektoren.

Dine opgaver Afhængig af din erfaring og kompetencer kan du komme til at arbejde med mange forskellige typer af opgaver, f.eks.:

  • design af ny regulering som f.eks. effektive udbud, hvile-i-sig-selv regulering og prisloftsregulering
  • implementering af, og tilsyn med, regulering i lovgivning og i konkrete økonomiske metoder og modeller
  • konkurrence- og udbudsanalyser, pris- og effektivitetsanalyser mv.
Du kan også komme til at arbejde med dataindsamling, statistikudarbejdelse, kontrolindsatser eller konkrete afgørelser. Du får mulighed for at deltage i projekter, der involverer andre centre i Forsyningstilsynet, der har ansvar for el, gas- eller fjernvarmeområdet. Dine opgaver og ansvar tilpasses din profil. Der er også mulighed for intern rokering mellem centre.

Du kommer til at indgå i en tæt dialog og samarbejde med de lovgivende myndigheder på området, dvs. Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, Energistyrelsen og Miljøministeriet, samt interesseorganisationer, kommuner og forsyningsvirksomheder. Efter nogle år hos os har du et stort netværk, er en dygtig og attraktiv specialist inden for regulering af forsyningssektorer, og du vil have en dyb indsigt i affalds- og energibranchen.

Hos os er hverdagen præget af nytænkning og optimering, men også en høj grad af fleksibilitet. Tonen er uformel, og arbejdsglæden er i top.

Vi forestiller os, at du:
  • har en relevant kandidatuddannelse som økonom (cand.oecon., cand.scient.oecon., cand.merc., etc.) eller en anden kandidatuddannelse og/eller erhvervserfaring, som er relevant for de ovennævnte opgaver
  • har stærke analytiske evner og lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger
  • er initiativrig og har fokus på resultater – både i forhold til at starte og afslutte opgaver
  • kan lide at arbejde i teams og projekter med kollegaer, men også arbejde selvstændigt
  • trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura og politik
  • kommunikerer klart og gør en indsats for det gode samarbejde.
Erfaring fra offentlig administration, økonomisk regulering, konsulentbranchen eller selskaber inden for forsyningssektoren vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling, trivsel og arbejdsglæde I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk and talk eller en løbetur. Vi har en dejlig have med WI-FI og et træningsrum. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som er med til at sikre en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads, og du får bl.a. mulighed for hjemmearbejde og for at arbejde under transport. Du kan læse mere om vores arbejde på www.forsyningstilsynet og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kolleger på www.forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over vores onboardingprogram samt oplysninger om mulighederne for kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret? Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Michael Sverdlin-Højer på telefon 41 71 53 77 eller på mish@forsyningstilsynet.dk. Søg stillingen gennem linket her på siden. Husk at vedhæfte relevante dokumenter, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser og karakterudskrift for både bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 22. april 2024. Samtaler forventes afholdt torsdag/fredag i uge 17/primo uge 18. Men der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen. Tiltrædelse efter aftale.

Ansættelse sker efter den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsyningstilsynet, Torvegade , 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026017

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet