Idræts-, friluftlivs og svømmelærer til Basen på Magleblik Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et skoletilbud i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og tid til at møde eleverne der, hvor de er? Så kom og bliv en del af Basen på Magleblik skole. 
 
Hvad kan vi tilbyde dig?

Et meningsfuldt job, hvor du som lærer har du tid til eleverne. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med masser af mulighed for at vokse både personligt og fagligt. Sammen med dine kolleger og skoleledelsen vil du få mulighed for at præge din arbejdsplads og elevernes hverdag på skolen. Her er ikke langt fra idé til handling.

Vi har en høj normering af voksne på skolen. Klasser med 3 til 10 elever. I undervisningen er der pædagoger, der understøtter din undervisning, så du er altid omgivet af kompetente kollegaer. Derudover er der tilknyttet PPR-psykolog, som udover at arbejde med eleverne har til opgave at sparre/supervisere medarbejderne jævnligt. Det giver alt sammen masser af mulighed for faglig sparring og udvikling.

 
Om dig

Vi søger en passioneret, motiverende og idérig idræts-, friluftlivs og svømmelærer til vores fantastiske team. Det er vigtigt for os, at du er rummelig, har et roligt temperament og en anerkendende tilgang. Måske har du erfaring fra specialområdet; vigtigst er, at du har en stor interesse for området og masser af mod på udfordringer. Vi søger en moden medarbejder, der kan arbejde med solistopgaver og med elever i mindre grupper, hvor det er vigtigt at tage hensyn til elevernes dagsform og justere sig derefter. 

Omsorgs- og relations arbejde er en vigtig del af dagligdagen hos os. Du er den trygge voksne, der kan skabe positive relationer, men også evner at sætte klare grænser og mål. Du skal trives i interaktionen med eleverne og kunne håndtere, når elever af og til bliver frustrerede. Hverdagen i Basen kan være meget omskiftelig, og rummelighed i forhold til elevernes problematikker er derfor en nødvendighed.

Du skal se tværfagligt arbejde som en styrke og deltage i teammøder, supervision og fælles personalemøder. 

Vi søger en lærer, som:

  • Har pondus, overblik og et roligt temperament.
  • Er synlig i hverdagen og har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kollegaer.
  • Kan skabe positive relationer og samtidig sætte grænser og mål.
  • Kan tænke kreativt omkring undervisning og læring.
  • Evner høj grad af undervisningsdifferentiering.
  • Har erfaring med målstyring og evaluering af elevernes undervisning.
  • Kan møde eleverne i deres interesser med stort engagement.
  • Kan håndtere elever, der har det svært og til tider er udadreagerende i deres adfærd.
 
Om os

Vores elever i Basen er diagnosticeret med autisme og er normalt begavet. På skolen har vi elever med forskellige typer af udfordringer og deraf behov, som strækker sig fra at være inkluderet i specialklasser over til elever i meget tæt støtte. Vores mål er, at alle børn lykkes bedst muligt med at indgå i et positivt læringsfællesskab.

Vi arbejder i teams med lærere og pædagoger, som samarbejder med skolens ledelse og psykologer om udarbejdelse af læringsmål, inden for de faglige, sociale og personlige kompetencer. 

Vores personalegruppe på skolen består af lærere, pædagoger og faste vikarer. Alle er vi ambitiøse ildsjæle med stærke pædagogiske egenskaber, som sætter rummelighed og menneskeligt overskud højt.

Magleblik Skole ligger tæt ved offentlige transportmuligheder og i nærheden af fjord/skov og dejlige grønne udearealer.

 
Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Basen Mette Bloch 21349844.

 
Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny løn. Bemærk, at der inden ansættelse i Halsnæs Kommune indhentes børne- og straffeattest.

 
Ansøgningsfrist 

Frist er den 28. maj. Vi afholder løbende samtaler og sidste samtale afholdes den 30. maj med ansættelse 1/8. Stilling er en fuldtidsstilling. 

 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Sportsvej, 15, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049101

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet