Jurist med interesse for energi- og forvaltningsret

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du nysgerrig på reguleringen af energisektoren, og har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed? Vil du beskæftige dig med forbrugerbeskyttelse på et mere overordnet plan? Ønsker du at se forbrugerbeskyttelse i et nordisk og europæisk perspektiv? Så har du muligheden for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - Forsyningstilsynet.

Du skal blandt andet hjælpe med besvarelsen af spørgsmål som disse:

 • Hvordan tilrettelægger og udfører vi det bedste tilsyn med forbrugeren i centrum?
 • Hvordan tilskynder vi energisektorens monopoler til effektivitet?
 • Lever el- og gashandlerne op til kravene i forsyningslovene?
Vi tilbyder en plads i et center, der arbejder for at skabe gennemsigtighed og gode rammer på detailmarkederne for el og gas. På detailmarkederne er Forsyningstilsynet med til at understøtte markedsdesignet, hvor forbrugeren er i centrum. Vi har fokus på konkurrence, produktudbud, gennemsigtighed og forbrugerbeskyttelse. Vi driver desuden prisportalerne elpris.dk og gasprisguiden.

Du vil blandt andet være med til at:
 • Sagsbehandle tilsynssager og udarbejde afgørelser
 • Udarbejde bekendtgørelser og vejledninger
 • Indgå i tilsynets internationale samarbejde med de andre europæiske regulatorer
 • Planlægge og afholde møder med virksomheder og interessenter.
Opgaver og ansvar tilpasses din profil. Du får ansvar, faglig sparring, gode udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag. Du vil fra starten blive tilmeldt vores onboarding-program, hvor din egen faglighed suppleres med indgående kendskab til hele energiområdet.

Som jurist i Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, hvor du kan få en rigtig god start på din karriere, eller du kan specialisere dig yderligere. Du får muligheden for at blive en dygtig sagsbehandler og en yderst attraktiv specialist inden for energiregulering, med gode kompetencer inden for forvaltnings- og forbrugerret samt energiret. Din dagligdag vil være præget af tæt dialog med de andre centre i Forsyningstilsynet, og andre myndigheder, herunder Forbrugerombudsmanden, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og Energistyrelsen.

Vi forestiller os at du:
 • Har en baggrund som jurist, f.eks. cand.jur. eller cand.merc.jur. med stærke analytiske evner.
 • Kan lide at arbejde systematisk og struktureret.
 • Trives i et tværfagligt miljø med fokus på jura og økonomi.
 • Er nysgerrig og har lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger.
 • Er en dygtig formidler både skriftligt og mundtligt.
Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling, trivlsel og arbejdsglæde I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler centralt i Frederiksværk i det smukke Halsnæs. Vi ligger tæt på skov og sø, hvor der er gode muligheder for en walk-and-talk eller en løbetur, og vi har træningsrum samt en dejlig have med WI-FI. Der kører dagligt en direkte medarbejderbus fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads og retur til Nørrebro St.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som er med til at sikre en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads, og du får bl.a. mulighed for at arbejde op til en time under transport, samt mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen, hvis det passer med opgaverne.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kolleger på www.forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboardingprogrammet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret? Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne Kontorchef Jon Trap Jespersen på telefon 29 48 81 03. Søg stillingen gennem linket her på siden. Husk at vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser og karakterudskrift for både bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: Kl. 12:00 21. juni 2023. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Ansættelse sker efter den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller konsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsyningstilsynet, Torvegade 10, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169787&DepartmentId=9255&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847973

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet