Kontormedarbejder til IT-support - vikariat

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du et veludviklet service-gen? Føler du dig hjemme blandt skærme, labtops og dockingstationer? Er du fortrolig med klargøring af Pc’er og mindre IT-koordineringsopgaver? Så har du nu mulighed for at prøve kræfter som IT-supporter i et 5 måneders vikariat i Forsyningstilsynet.

Du skal hjælpe medarbejderne med spørgsmål som disse:

  • Hvordan installerer jeg en ny app i min mobil?
  • Hvorfor kan jeg ikke få lyd i mit head-set?
  • Hvordan finder jeg ud af, hvilken mus, der passer til mig?
  • Kan du hjælpe med opsætning af en ny skærm?
Vi tilbyder dig en plads i et lille team, som arbejder IT og kommunikation. Du kommer til at stå for den daglige it-support til alle vores medarbejdere, og du får derfor berøring med alle medarbejdere i huset.

Som IT-supporter i Forsyningstilsynet får du få et rigtig godt indblik i, hvordan IT-miljøet er opbygget på en statslig arbejdsplads, hvor Statens IT (SIT) står for driften, og du vil indgå i det samarbejde, som Forsyningstilsynet har med SIT. Du får mulighed for at få vejledning og faglig sparring med de faste SIT-medarbejdere, og hjælp til opgaverne, hvis du kører fast. Gennem vores onboarding-program får du et godt indblik i vores faglige arbejdsområder. Du får en stilling med ansvar, faglig sparring, og en alsidig hverdag. Du vil desuden få hjælp til oplæring af en kollega, som er godt inde i vore IT-systemer.

Vi forestiller os at du:
  • Har en baggrund som kontoruddannet, f.eks. i offentlig administration
  • Kan lide at arbejde systematisk og struktureret
  • Er klar til en travl hverdag
  • Ønsker at arbejde sammen med andre faggrupper – fortrinsvis økonomer og jurister
  • Besidder nysgerrighed og lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger.
Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling, trivsel og arbejdsglæde I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd, og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk and talk eller en løbetur. Vi har en dejlig have med WI-FI og et træningsrum. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som er med til at sikre en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads og du får bl.a. mulighed for hjemmearbejde og for at arbejde under transport.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kolleger på www.forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboardingprogrammet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret? Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne Mona Jensen på msje@forsyningstilsynet.dk eller på telefon 2948 8110. Søg stillingen gennem linket her på siden. Husk at vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser og karakterudskrift for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 21. juni 2023, kl. 12:00. Der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Ansættelse sker efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem HK og staten.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Forsyningstilsynet, Torvegade 10, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169800&DepartmentId=8014&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848074

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet