Lærere til vores unikke tilbud Basen og Hermes på Magleblik Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du have et meningsfyldt job?

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et nyere skoletilbud til børn med autisme og lavt kognitivt niveau i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold? Kunne du tænke dig at være med til at videreudvikle og forme vores skoletilbud, der startede den 1. februar 2023, så kom og bliv en del af vores skoletilbud.

Vi søger efter lærere, der er strukturerede, engagerede og som brænder for at tilrettelægge den pædagogiske læring og undervisning, så det skaber de bedst mulige udviklingsbetingelser i forhold til det enkelte barn og i forhold til fællesskabet. Udgangspunktet er barnets egen motivation, evner, interesser og styrker i arbejdet med læring. Alle børn skal udfordres fagligt og socialt, så det enkelte barns potentialer udvikles optimalt.

Vi søger dig, der tænker læring bredere end traditionel skole, og som kan finde nye veje til at undervise eleverne, så de motiveres og trives.

Du er fagligt dygtig og vil være en del af en omskiftelig hverdag, hvor rummelighed i forhold til elevernes problematikker er et must. Omsorgs- og relationsarbejde er en vigtig del af dagligdagen, og derfor har du en anerkendende tilgang, og ser tværfagligt arbejde som en styrke. 

Om stillingerne

Vi søger en lærer der kan varetage undervisningen i idræt, svømning og friluftsliv i vores Base-skoletilbud til elever med autisme

Vi søger en lærer, der kan varetage undervisningen i indskolingen i vores Hermes-skoletilbud til elever med autisme og lavt kognitivt niveau.

For begge stillinger søger vi en ordentlig voksen, som

 • Har kendskab til at arbejde og være sammen med målgruppen, og hvis ikke så har du en stor interesse for området og masser af mod på udfordringer
 • Kan sætte konkrete læringsmål for elever med et lavt kognitivt niveau og arbejde struktureret ud fra disse
 • Har lyst og energi til at være med til at udvikle og tilrettelægge hverdagen for vores børn på en ambitiøs og realistisk måde
 • Kan arbejde med solistforløb
 • Formår at skabe struktur og tydelige rammer
 • Har pondus, overblik og et roligt temperament
 • Er en synlig voksen i hverdagen og har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kollegaer
 • Kan skabe positive relationer og samtidig sætte grænser og mål
 • Kan møde eleverne i deres interesser med stort engagement
 • Kan håndtere elever, der har det svært og til tider er udadreagerende i deres adfærd
Vi tilbyder
 • Et tæt teamsamarbejde med fokus på faglig og social trivsel
 • Et åbent og respektfuldt miljø præget af engagement og udvikling
 • En mangfoldighed af børn
 • Et tæt samarbejde med ledelsen
 • Muligheden for at være medskaber på skoletilbuddet
 • Kollegial supervision/individuel supervision af den tilknyttede supervisor
 • Masser af plads inde og ude
 • En modig og udviklingsorienteret skole 
Vi forventer, at du
 • Er nærværende og tillidsskabende og kan opbygge stærke relationer til eleverne
 • Er fleksibel og omstillingsparat
 • Har en læreruddannelse eller tilsvarende kompetencer
 • Kan indgå i et professionelt læringsfællesskab med de øvrige kolleger og ledelsen.
Om Basen og Hermes

Basen og Hermes er to unikke skoletilbud, der er hjemmehørende på Magleblik Skole. Basen huser 44 elever fra 0. til 9. klasse, mens Hermes rummer 6 elever i sit lille, men givende fællesskab.

I Basen og Hermes er samarbejdet på tværs i højsædet. Eleverne og personalet støtter hinanden og skaber en varm atmosfære, der fremmer læring og trivsel. Der er også en fælles SFO/klub til glæde for alle elever, uanset om de tilhører Basen eller Hermes.

I Basen og Hermes handler det ikke bare om undervisning, det handler om at skabe et inkluderende og trygt miljø, hvor hver enkelt elev kan vokse og udfolde sit potentiale. Her er plads til forskellighed og individuel udvikling, og det skaber en unik skoleoplevelse for alle.

Basen og Hermes skal i skoleåret 24/25 DGI-certificeres med henblik på at bruge bevægelse i undervisningen samt i den sociale og personlige udvikling hos de enkle elever. 

Magleblik Skole ligger tæt ved offentlige transportmuligheder i nærheden af fjord/skov og dejlige grønne udearealer.

Yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er den 28. maj. Vi holder løbende samtaler og har de sidste samtaler 30. maj. Ansættelse er pr. 1. august. Stillingerne er på fuldtid.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Faglig leder Mette Bloch 21349844. 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny løn. Bemærk, at der inden ansættelse i Halsnæs Kommune indhentes børne- og straffeattest. 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Sportsvej 15, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049390

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet