Medarbejder på daghold til ovnvedligehold

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og den rette personlighed til at sikre kvaliteten af vores ovn-og bygningsvedligehold, så er du måske vores nye medarbejder i vores nye ovnteam.

Om jobbet

Bygningsvedligehold er en central afdeling i en stor international organisation. Derfor er det vigtigt, at du som person er serviceminded, opsøgende og udadvendt og fagligt stærk på dit felt. Afdelingen er ansvarlig for den løbende vedligeholdelse af ovne, hvor vi også anvender underentreprenører og leverandører.

Som vedligeholdelsestekniker har du en uddannelse som enten reparatør, smed, svejser, elektriker eller anden faglig relevant uddannelse.

Vi søger en medarbejder, der har erfaring med MIG/MAG og/eller elektrodesvejsning eller har erfaring med reparationer og vedligeholdelse af maskiner. 

Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men det er ikke et krav. 

Om dig

Vi forventer, at du er kvalitetsbevidst og nøjagtig. Du skal være en teamplayer med gode kommunikationsevner, og du skal kunne læse tekniske tegninger. For at få succes i jobbet kræver det desuden, at du har gå på mod og er faglig nysgerrig med lyst til at lære nyt og bruge din eksisterende viden. Til gengæld vil vi sørge for, at du får den nødvendige oplæring og at du har mulighed for personlig udvikling.

Vi lægger vægt på, at du er ansvarsbevidst og at du selvstændigt kan prioritere dine opgaver i en travl og spændende hverdag og at du er god til at samarbejde. Vi arbejder efter princippet "Safety First" og det er vigtigt, at du er med til at skabe et sikkert arbejdsmiljø. Desuden skal du kunne begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale samt beherske IT på et rimelig niveau.

Du indgår i et fagligt kompetent team

Som en del af en dedikeret vedligeholdelsesafdeling indgår du i et team med kollegaer med et højt fagligt niveau. Du vil referere til Furnace & Building Manager. Vi sætter pris på en uformel omgangstone med humor og et godt sammenhold på en arbejdsplads, hvor alle arbejder sammen og går glade på arbejde.

Vi tilbyder

Til gengæld, nyder vi godt af gode løn- og ansættelsesvilkår, ligesom du får en grundig introduktion og oplæring i jobbet, hvor efteruddannelse selvfølgelig er en del af pakken. Ansættelse på funktionærlignende vilkår efter 9 måneders ansættelse og andre attraktive personalegoder.

Sådan ansøger du

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Furnace & Building Manager Lukasz Nanzka på mobil 2894 9685.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8b597431)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

NLMK DanSteel A/S - Maintenance, Havnevej, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945923

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet