Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Nyt fra Frederiksværk - fredag den 4. september

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra varebil

Frederiksværk: Fra en Citroen varebil er der mellem onsdag aften klokken 19.00 og torsdag morgen klokken 07.00 stjålet diverse værktøj. Tyven har brudt en lås op for at komme ind i bilen.

Lamper stjålet

Charlottenlund: To udendørs lamper er mellem tirsdag aften klokken 20.00 og onsdag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra en villa på Christiansvej, hvor de sad på husmuren.

Paller stjålet

Helsingør: Omkring klokken 01 natten til torsdag blev der stjålet 12 paller fra Netto på Gefionsvej. Der er set en gul eller orange Peugeot Partner på stedet i forbindelse med tyveriet.

Stjal chokolade

Ålsgårde: En 14-årig dreng fra Ålsgårde blev torsdag formiddag klokken 11.48 taget for butikstyveri i Ålsgårdecentret. Drengens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Taget for butikstyveri

Kgs. Lyngby: Torsdag eftermiddag blev en 17-årig ung kvinde fra Brøndby sigtet for butikstyveri, da hun klokken 16.21 havde stjålet en bluse, kontaktlinser samt kondomer i Lyngby Storcenter. 

Stjal vin og shampoo

Rungsted Kyst: En 41-årig mand med ukendt adresse stjal torsdag eftermiddag klokken 17.00 vin, shampoo og creme fra Meny på Rungsted Bytorv. Manden blev sigtet for tyveriet.

Narkobilist standset

Hørsholm: Torsdag eftermiddag klokken 17.45 blev en 19-årig mand fra Hørsholm sigtet for narkokørsel. Manden blev standet på Alsvej, hvor patruljen kunne konstatere, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manen havde heller ikke noget kørekort og blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret.  

Tricktyv på spil

Hellerup: En tricktyv var torsdag eftermiddag på spil på Strandvejen. Her blev en 17-årig ung kvinde kontaktet af en mand, der stillede hende et spørgsmål på et sprog, som hun ikke forstod og viste hende noget fra DSB. Da manden var gået igen, opdagede kvinden, at hendes mobiltelefon, som havde ligget ved siden af hende på en bænk, var stjålet. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 30-32 år, 170 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår. Han var iført mørkerød trøje, blå bukser og blå ansigtsmaske.

Mand død efter dykkerulykke

Charlottenlund: En 61-årig mand fra Virum døde torsdag aften efter en drukneulykke. Manden var ude at dykke ved Skovshovedhavn sammen med nogle andre, men da han omkring klokken 20.17 ikke kom op af vandet, blev politi og redningsvæsen alarmeret. Den 61-årige blev kørt på hospitalet, men det var ikke muligt at redde hans liv. Mandens pårørende er underrettet.

Var i besiddelse af skunk

Kokkedal: En 26-årig mand fra Kokkedal blev torsdag aften klokken 20.37 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde skunk. Manden blev truffet på Højengen.

Havde hash og joint på sig

Snekkersten: Torsdag aften omkring klokken 22 blev en 19-årig mand fra Gilleleje sigtet for at være i besiddelse af en joint samt en lille klump hash. Manden blev truffet på Snekkersten Station.

Sigtet for spirituskørsel

Hillerød: En 29-årig mand fra Stege blev klokken 00.22 natten til fredag taget for spirituskørsel på Herredsvejen. Den 29-årige blev sigtet for holdet og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 03. – 04. september 2020
 
Flere artikler