Nordsjællands Politi: Nyt fra Frederiksværk - onsdag den 22. april

dato

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Truede butikspersonale

Charlottenlund: En 33-årig mand fra Charlottenlund blev tirsdag formiddag anholdt og sigtet for trusler på livet mod butikspersonalet i Meny på Ordrupvej. Her havde han forsøgt at indløse nogle flaskebon’er, som han havde fundet. Men da personalet bad ham om at forlade butikken reagerede han ved at true dem med en saks, hvorefter han forsvandt fra butikken. Manden blev ikke lang tid efter truffet i lokalområdet og anholdt. Da afhøringen af ham var færdig, blev han løsladt, da det blev vurderet, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør.

Kørte uden kørekort

Helsingør: Tirsdag formiddag klokken 09.50 blev en 39-årig mand fra Helsingør sigtet for kørsel uden førerret. Manden blev truffet af en patrulje, da han kom kørende ad Borgm. P. Christ. Vej.

Personer vakte mistanke

Slangerup: To mænd og en kvinde, der tirsdag eftermiddag sad med deres ejendele på stien i ”skoven” mellem Møllevangen og Hørup Skovvej vakte mistanke om, at noget ikke var helt som det skulle være hos en forbipasserende kvinde. Hun kontaktede derfor politiet, som kørte til stedet for at finde de tre personer. Personerne var dog forvundet, og en rundering i det nærliggende boligkvarter gav ikke noget resultat.

Ramte parkeret bil

Dronningmølle: En 55-årig mand fra Frederiksværk måtte tirsdag eftermiddag flyves til behandling på hospitalet efter han på sin cykel havde ramt en parkeret bil. Ulykken skete på Munkerup Strandvej klokken 16.59.

Fandt hash i bil

Helsingør: Tirsdag aften klokken 18.30 blev der fundet en mindre mængde hash i en bil, der blev standset på Borgm. P. Christ. Vej. En 22-årig mand fra København blev i den forbindelse sigtet for overtrædelse af Loven om euforiserende stoffer.

Graffitimaler snuppet

Frederikssund: En 20-årig mand fra København blev tirsdag aften klokken 19.28 sigtet for hærværk, efter han havde malet graffiti ved rensningsanlægget på Marbækvej.

Havde narko i bil og i hjemmet

Frederiksværksvej: En 25-årig mand fra Ølsted blev tirsdag aften stadnset, da han kom kørende ad Arresødalvej. Her viste det sig, at manden var i besiddelse af hash og kokain. Ved en efterfølgende ransagning i mandens bolig blev der fundet yderligere hash og flere poser med kokain, og manden blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Unge havde tændt bål

Smørum: En gruppe unge mødtes tirsdag aften på Balsmoseskolen, hvor de tændte bål. Da en patrulje kom til stedet, traf man tre unge, som forlod stedet, da de blev bedt om det.

Ild i container

Nivå: Tirsdag aften klokken 20.44 var der ild i en papircontainer i Islandshøjparken. Et vidne så en person opføre sig mistænkeligt og kigge sig en del over skulderen. Personen beskrives som en mand, 15 år, 160-170 cm høj, alm. af bygning, kort brunt hår, mørk i huden, iført hvid sweatshirt m. blå ærmer/side, jeans og sandfarvede sko. Der er ingen meldinger om tilskadekomst eller skade på andre ting end containeren.

Kvinde truet

Humlebæk: En 55-årig kvinde blev tirsdag aften klokken 22.11 truet af en mand, som råbte til hende og med hånden gjorde tegn til at han havde en pistol. Kvinden kontaktede politiet, som rykkede ud og fik anholdt den formodede gerningsmand, en 42-årig mand fra Humlebæk, på hans bopæl. Manden blev taget med til afhøring på politigården, og det blev siden vurderet, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør.

Ung mand kørte galt

Veksø: En 18-årig mand fra Stenløse kørte tirsdag aften galt på Damvadvejen. Den unge mand blev sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer samt spirituskørsel og blev taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, der skal afklare om og i hvilken grad han var spiritus- og stofpåvirket. Der er ingen meldinger om, at den 18-årige kom til skade ved færdselsuheldet.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi den 21. – 22. april 2020
Kilde: Nordsjællands Politi