Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Frederiksværk - fredag den 11. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil

Charlottenlund: Klokken 09.11 blev det anmeldt, at der i løbet af natten til torsdag var blevet stjålet tøj, solbriller samt indhold fra en pung, der havde ligget i en bil, der havde holdt parkeret på Bernstorfflund Allé.

Klokken 10.34 blev det desuden anmeldt, at to personer omkring klokken 03.00 havde indfundet sig ved en bil parkeret på Slotsvej, og at de to havde taget i bilens døre for at mærke, om den var låst, og da den var dette, var de gået videre.

Den ene af de to personer beskrives som: Mand, 20-40 år, 170 cm høj, spinkel af bygning. Havde noget rødt og hvidt i hånden. Iført sort jakke med hvid kant samt nogle blå bukser med firkanter, der muligvis var arbejdsbukser.

Lovgivning om euforiserende stoffer

Søborg: Klokken 09.49 blev en 32-årig mand fra Køge visiteret på en p-plads på Gyngemose Parkvej. På hans person blev der fundet en mindre mængde kokain, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Tyveri fra personbil

Hillerød: Klokken 10.01 blev det anmeldt, at der imellem lukketid og åbningstid var blevet stjålet fire dæk fra en BMW, der havde holdt parkeret ved Autohuset Vestergaard. Der var desuden blevet forsøgt stjålet genstande fra adskillige andre biler på stedet.

Mistænkeligt forhold

Ølsted: Klokken 11.33 anmeldte en beboer på Natviolvej, at to udenlandske mænd gik rundt i området og ringede på og spurgte efter en navngiven person, der skulle bo i nummer 63, hvilket vakte borgerens mistanke, da der på ingen måde er så høje husnumre på den pågældende vej. En patrulje blev sendt til området, men de to blev ikke udfundet.

Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at forholdet har en relation til et indbrud i privat beboelse begået samme dag på Kornblomstvej (se indbrudsoversigten i bunden af denne døgnrapport).

Nægtede at vise ID

Birkerød: Klokken 12.47 blev politiet bedt om at komme til Birkerød Station, da togpersonalet stod med en passager, der havde kørt med S-toget uden billet, og nu nægtede hun at fortælle, hvem han var. Ved patruljens ankomst fik kvinden tungen på gled, og den 48-årige kvinde fra Birkerød kunne få sin afgift fra DSB for ikke at have rejst med gyldig rejsehjemmel.

Truede og spyttede på ung kvinde

Stenløse: En ældre kvinde truede og spyttede torsdag eftermiddag klokken 15.45 på en 17-årig ung kvinde i Normal i Egedal Centret. Her ville den unge kvinde passere den ældre kvinde for at hente en flaske vand i forretningens køleskab, hvilket fik den ældre kvinde til at skælde ud, da hun mente, at den 17-årige dermed overtrådte Covid-retningslinjerne. Uden for forretningen truede den ældre kvinde med at slå den 17-årige ligesom hun spyttede på den unge kvinde og herefter forlod stedet. 

Havde hash og kokain i bilen

Snekkersten: Torsdag eftermiddag klokken 17.04 blev en 48-årig kvinde sigtet for at være i besiddelse af hash og kokain på en p-plads ved Snekkersten Station. Stofferne blev fundet i kvindens bil, hvor hun blev truffet af en patrulje, mens hun var i gang med at indtage en bane amfetamin. 

Skønhedsprodukter stjålet

Værløse: To kasser med diverse skønhedsprodukter er mellem mandag aften og torsdag eftermiddag klokken 17.30 stjålet fra en vil, der holdt i Vesterbo. Tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang til kasserne.

Sigtet for besiddelse af hash og kniv

Hørsholm: Torsdag aften klokken 18.05 blev en 20-årig mand fra Kokkedal sigtet for at være i besiddelse af hash med henblik på videresalg. Den 20-årige blev endvidere sigtet for at være i besiddelse af en kniv. Manden blev truffet på Christianshusvej.

Kvinde overfaldet

Jægerspris: En 37-årig kvinde fra Jægerspris blev torsdag aften tildelt flere slag af en anden kvinde. Overfaldet skete klokken 18.15, da den 37-årige sad uden for på Frederik 7-tal i Hovedgaden. På baggrund af oplysninger i sagen, har politiet en formodning om, hvem gerningskvinden er.

Sigtet for spirituskørsel

Humlebæk: En 60-årig mand blev torsdag aften klokken 19.45 standset på Humlebæk Strandvej. Her viste det sig, at manden var påvirket af spiritus i en sådan grad, at han blev sigtet for spirituskørsel og taget med på politigården, hvor en læge kom og tog en blodprøve fra den 60-årige for at kunne fastlægge hans nøjagtige promille til brug for sagens videre forløb.

Havde hash på sig

Birkerød: Torsdag aften klokken 21.15 blev en 25-årig mand fra Nærum sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet ved Toftevangskolen.

Mistænkeligt pizzabud

Helsinge: Et pizzabud vakte torsdag aften omkring klokken 22 mistanke, da han kørte rundt i kvarteret ved Lærkevej og spurgte folk, om de havde bestilt pizza. Men da han ikke havde nogen pizza med, endte han i stedet med at vække mistanke hos en beboer, som kontaktede politiet. Det mistænkelige pizzabus beskrives som en 25-30-årig mand med mellemøstligt udseende, 175-180 cm høj, almindelig af bygning med kortklippet hår. Han var iført blå t-shirt, blå jeans, talte gebrokkent dansk og kørte i en metalblå Fiat Punto.

Flere tilfælde af musik til ulempe

Nordsjælland: Det gode vejr har fået flere borgere til at tage musikanlæg med udendørs eller spille høj musik for åbne døre og vinduer. Nordsjællands Politi har således modtaget flere anmeldelser om musik til ulempe i det forgangne døgn. Vi opfordrer til, at man udviser hensyn til naboer og andre medborgere og ikke forstyrrer den offentlige ro og orden, når der trykkes ”play” til sommerhitlisten. 

Ræs ved rundkørsel

Frederiksværk: Torsdag aften klokken 23.51 kom en anmeldelse om, at flere biler kørte ras og driftede ved en rundkørsel på Hillerødvej. En patrulje kørte til stedet og traf en bilist, som dog ikke havde relation til sagen. Herefter kørte patruljen rundt i området, dog uden at finde de bilister, der var tale om.

Kørte uden kørekort

Tisvildeleje: En 18-årig kvinde fra Helsinge blev klokken 03.52 sigtet for kørsel uden førerret. Kvinden blev standset, da hun kom kørende ad Hovedgaden.

Kastede sodavand mod politiet

Farum: Klokken 04.40 natten til fredag chikanerede en 30-årig kvinde fra Valby nogle kunder på Q8 på Frederiksborgvej i en sådan grad, at politiet blev tilkaldt. Da patruljen forsøgte at få kvinden til at falde til ro kastede hun sodavand mod betjentene og forsøgte at tage en tjenestepistol fra den ene betjents uniformering. Kvinden blev sigtet for vold mod tjenestemand i funktion, og da det blev vurderet, at hun ikke var i stand til at tage vare på sig selv, blev hun overdraget til sundhedsmyndighederne.

Uønsket musik på morgenkvisten

Kgs. Lyngby: En beboer på Lundtoftegårdsvej spillede fredag morgen klokken 05.50 så høj musik, at politiet blev tilkaldt for at få skruet ned for morgenvækningen, der generede flere af de andre beboere i området.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 10.-11. juni 2021
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler