Nyt fra Frederiksværk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Varevogn udbrændt, Fredensborg

En varevogn udbrændte søndag formiddag i skoven ved Nødebo. Anmeldelsen om branden kom klokken 10.25. Ingen personer kom til skade og det skal nu undersøges, om årsagen til branden kan klarlægges.

 

Værktøj stjålet, Frederiksværk

Mellem fredag eftermiddag og søndag formiddag klokken 11.15 er der stjålet værktøj fra en varebil, som stod på Baldersvej. 

 

Sigtet for butikstyveri, Hillerød

En 37-årig mand med ukendt adresse blev klokken 13.05 taget for butikstyveri i Bilka, hvor han havde stjålet en kasket og et ur. Manden blev sigtet for tyveriet.

 

Havde hash på sig, Dyssegård

Søndag eftermiddag klokken 13.53 traf en patrulje en 46-årig mand fra Hvidovre, som sad ved Dyssegård Station. Manden viste sig at være i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Hærværk på kirkekontor, Helsingør

Søndag eftermiddag klokken 16.38 blev det anmeldt, at ukendte gerningspersoner har malet graffiti på kirkekontoret på Helsingør Kirkegård.

 

Taske stjålet fra bil, Hornbæk

Mellem klokken 16.10 og 17.00 søndag eftermiddag er der stjålet en taske fra en bil, som stod ved Hundeskoven i Hornbæk Plantage. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Sigtet for besiddelse af hash til videresalg, Frederikssund

En 17-årig ung mand fra Frederikssund blev søndag klokken 20.50 sigtet for besiddelse af hash til brug for videresalg. Den 17-årige blev truffet i skolegården på Odinsvej, hvor han havde et større antal salgskugler hash samt et kontantbeløb på sig. Da den unge mand endnu ikke er myndig, vil både hans forældre og de sociale myndigheder blive underrettet om sagen.

 

Ild i bil, Helsingør

Klokken 22.23 søndag aften kom en anmeldelse om, at der var ild i en bil, som stod på Jernbanevej, Et vidne havde kort forinden hørt noget glas blive knust og hørte nogle personer løbe fra stedet. Sagen skal nu undersøges nærmere.

 

Tyve stak af, Gentofte

Det lykkedes tre indbrudstyve at stikke af fra den villa på Smakkegårdsvej, som de klokken 02.10 natten til søndag blev opdaget i. De tre, som var maskerede, løb i retning mod Smakkegårdsvej og var ikke at finde i området af den patrulje, som kort efter kom til stedet.

 

Sigtet for spiritus- og narkokørsel, Farum

Klokken 04.40 blev en 19-årig mand fra Farum standset, da han kom kørende ad Stavnsholtvej. Her viste det sig, at manden både var påvirket af narkotika og alkohol, og han blev således sigtet for både narko- og spirituskørsel. Herefter blev han taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham Den skal fastlægge hans nøjagtige promille og påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Oversigten over indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 5.-11. september 2022 følger snarest.

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi