Nyt fra Frederiksværk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Flere glatføreuheld, Nordsjælland

Vintervejret var onsdag morgen årsag til flere glatføreuheld i Nordsjælland. Blandt andet på Frederiksværksvej i Græsted, hvor en 40-årig mand fra Fredensborg ramte en forankørende, da hans bil gled. På Helsingørsvej i Kvistgård ramte en 32-årig mand fra Helsingør autoværnet i forbindelse med en overhaling og på Helsingørmotorvejen ved Kvistgård påkørte en kvinde fra Helsingør en lastbil bagfra. I Humlebæk stødte flere biler sammen i et harmonikasammenstød på Torpenvej. Der skete udelukkende mindre eller ingen personskade ved uheldene.

 

Indbrudstyv nåede ikke langt, Gentofte

En 47-årig mand fra Kgs. Lyngby blev klokken 09.47 anholdt og sigtet for indbrud i en ejendom på Smakkegårdsvej. Manden blev opdaget af en borger, som hurtigt kontaktede politiet og gav et godt signalement af indbrudstyven. En patrulje blev dirigeret til området og fandt få minutter senere manden, der blev anholdt og sigtet for indbruddet.

 

Hvis du ser personer med en mistænkelig adfærd i dit nabolag, opdager et indbrud som er i gang eller hvis du har haft indbrud, så ring 1-1-4 hurtigst muligt. Dine oplysninger kan være afgørende for politiets opklaring, og selv mindre detaljer kan være vigtige. Hurtig henvendelse og et godt signalement kan hjælpe os. Læg gerne mærke til, hvordan tyven ser ud: Højde, hårfarve, tøj, evt. transportmiddel, redskaber og/eller medbragte tasker/rygsække er vigtige informationer, når vi skal finde tyven.

Kørte uden kørekort, Jægerspris

Onsdag formiddag klokken 09.55 blev en 34-årig mand fra Brønshøj standset, da han kom kørende ad Skovnæsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet noget kørekort.

 

Katalysator stjålet, Farum

Onsdag formiddag klokken 10 blev det anmeldt, at der fra en bil, som stod i p-kælderen ved Paltholmterrasserne var stjålet en katalysator. Tyveriet skulle ifølge anmeldelsen være sket tirsdag eftermiddag ved 17-tiden.

 

Sigtet for spirituskørsel, Jægerspris

En 59-årig mand fra Jægerspris blev klokken 11.07 standset, da han kom kørende ad Skovnæsvej på en knallert. Da det viste sig, at mandens promille var højere end tilladt, blev han sigtet for spirituskørsel og kørt til nærmeste hospital for at få udtaget en blodprøve. Den bliver nu analyseret for at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kørte uden kørekort, Hillerød

Onsdag klokken 11.58 blev en 33-årig kvinde fra Skævinge standset på Helsingørsgade. Her blev hun sigtet for kørsel uden førerret og for at have benyttet en håndholdt mobiltelefon under kørslen.

 

Hamp i haveforening, Hillerød

Lugten af hamp var onsdag eftermiddag klokken 14.25 så kraftig, at en patrulje, som passerede Frederiksborg Haveforening på Trollesmindealle blev opmærksom på den. De tilkaldte derfor en narkohund, som snusede sig frem til et større antal hamp-planter og flere kilo tørret skunk i et kolonihavehus.

 

Computere stjålet fra skole, Virum

Mellem tirsdag klokken 19.50 og onsdag klokken 07.50 er der stjålet et større antal bærbare computere fra Virum Skole. Computerne befandt sig ved tyveriet i to skabe, som tyven har brudt op. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til skolen. Tyveriet blev anmeldt klokken 15.03.

 

Løb i armene på betjent, Hillerød

En 26-årig mand uden fast adresse måtte onsdag eftermiddag ved 16-tiden sande, at frem og tilbage er lige langt. Den 26-årige blev truffet af en patrulje på Slotsgade, men havde ikke lyst til at tale med politiet og løb derfor fra stedet. En betjent satte efter ham, hvilket fik den 26-årige til at vende om og derved løb han bogstavelig talt ind i den anden betjent fra patruljen. Den 26-åriges kammerat, en 30-årig mand uden fast adresse, blev så ophidset over episoden og talte så grimt til betjentene, at han endte med at blive sigtet for fornærmelig tale mod tjenestemand i aktion. 

 

Narkokørsel, Hillerød

En 25-årig mand fra Frederiksværk blev kl. 19.30 sigtet for at køre bil på Herredsvejen i Hillerød til trods for, at han var påvirket af euforiserende stoffer.

 

Narkokørsel, Fredensborg

En 24-årig mand fra Hillerød Blev kl. 18.00 sigtet for at køre bil på Humlebækvej i Fredensborg til trods for, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev endvidere sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash.

 

Lugt af brændt gummi, Helsingør

Patrulje blev 21.09 kaldt ud til en ejendom på Blishøj i Helsingør, fordi beboere var utrygge ved lugt af brændt gummi i hele opgangen. Det viste sig at være en 75-årig mand fra Helsingør, som havde hældt vand på en bradepande fyldt med olie. Manden blev vejledt om at lade være med det.

 

Isede bilruder, Birkerød

En 23-årig mand fra Birkerød blev kl. 00.25 sigtet på Ravnsnæsvej i Birkerød for at køre bil uagtet, at forrude, sideruderne og bagruden var tiliset i en sådan grad at udsynet var stærkt begrænset, hvilket skønnedes til fare for den øvrige færdsel.

 

Manglende førerret, Humlebæk

En 18-årig mand fra Helsingør blev kl. 00.50 sigtet for at køre varebil på Baunebjergvej i Humlebæk uagtet, at han ikke havde gyldigt kørekort til kategori B.

 

Narkokørsel, Fredensborg

En 24-årig mand fra Hillerød Blev kl. 18.00 sigtet for at køre bil på Humlebækvej i Fredensborg til trods for, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev endvidere sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi