Nyt fra Frederiksværk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Terrassebrædder stjålet, Frederiksværk

Fra Jem&Fix er der onsdag aften klokken 20.23 stjålet et større parti terrassebrædder. Gerningspersonerne har skåret hul i et hegn for at skaffe sig adgang. Tyveriet blev anmeldt torsdag formiddag klokken 10.13.

 

Computer stjålet fra bil, Gørløse

Fra en bil, som stod på Borupvej, er der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 06.30 stjålet en pc samt to computerskærme. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 12.10 og tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang til tingene.

 

Var i besiddelse af joint, Hillerød

En 22-årig mand fra Allerød blev torsdag klokken 12.26 truffet af en patrulje på Søstien. Han viste sig at være i besiddelse af en joint, hvilket han blev sigtet for.

 

Havde glemt sin nøgle, Frederikssund

En borger ringede klokken 13.11 til politiet og fortalte, at en mand var klatret over et hegn og var i færd med at gennemrode nogle ting i en have på Heimdalsvej. En patrulje kørte til stedet og traf den pågældende mand. Han kunne imidlertid godtgøre, at han boede på adressen og forklarede, at han havde glemt nøglen til boligen.

 

Spritbilist fik konfiskeret bil, Hørsholm

Torsdag eftermiddag klokken 13. 36 kørte en 42-årig kvinde fra Hørsholm ind i en anden bilist på Selmersvej. Der skete ingen personskade ved påkørslen, men den 42-årige viste sig at være alkoholpåvirket i en sådan grad, at hendes bil blev konfiskeret efter reglerne om vanvidskørsel. Kvinden blev tillige sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra hende. Den skal nu analyseres for at fastlægge hendes nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

14-årige taget for butikstyveri, Hillerød

To 14-årige piger fra henholdsvis København og Hellerup blev torsdag eftermiddag klokken 14.43 taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne. Deres forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Stjal tøj, Kgs. Lyngby

En 17-årig ung mand fra Bagsværd blev klokken 16.08 taget for butikstyveri i Magasin, hvor han havde stjålet diverse tøj. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Unge skabte uro og uorden, Helsingør

En gruppe unge skabte torsdag aften kort før klokken 19 så meget uro og uorden ved Helsingør Station, at politiet blev tilkaldt. En patrulje kørte til stedet og tog en adfærdsregulerende samtale med de unge.

 

Butikstyv havde hash på sig, Hellerup

En 42-årig mand uden fast adresse blev klokken 19.30 taget for butikstyveri i Meny på Strandvejen og blev i den forbindelse fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev sigtet for begge forhold.

 

Unge mænd begik butikstyveri, Gilleleje

To unge mænd fra Græsted på henholdsvis 15 og 17 år blev klokken 20.50 taget på butikstyveri i Fakta på Peter Fjelstrups Vej, hvor de stjal øl og energidrikke. De to blev sigtet for tyveri, ligesom deres forældre og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

Bil fik bule, Fredensborg

En bil fik torsdag aften klokken 21.12 en bule i den ene sidedør, da den passerede en ejendom på Dannevang. Her trådte en mand pludselig frem og kastede en sten ind i siden på bilen. Der skete ingen personskade i forbindelse med hændelsen.

 

Kørte uden kørekort, Helsingør

Klokken 02.40 natten til fredag blev en 40-årig mand fra Helsingør standset, da han kom kørende ad Klostermosevej. Her blev det konstateret, at han ikke havde erhvervet noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi