Nyt fra Frederiksværk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hvidevarer stjålet, Rungsted Kyst

Mellem lørdag eftermiddag og mandag morgen klokken 07.00 er der stjålet diverse hvidevarer fra et nybyggeri på Bolbrovej. Tyven har brudt låsen på en dør op for at skaffe sig adgang.

 

Katalysator stjålet, Espergærde

En katalysator er mellem søndag aften klokken 23.00 og mandag morgen klokken 06.20 blevet stjålet fra en bil, som stod i Valmuemarken. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.06.

 

Elværktøj stjålet, Hellerup

I weekenden er der fra en varebil, som stod på Margrethevej blevet stjålet diverse elværktøj. Tyven har skaffet sig adgang ved at bore billåsen ud. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 09.25 

 

Tyveri fra byggeplads, Farum

Fra en container, som stod på en byggeplads på Ryttergårdsvej, er der mellem fredag eftermiddag og mandag klokken 09.00 stjålet diverse el-værktøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 11.06. og tyven har skåret låsen til containeren over.

 

Fodgænger ramt af bil, Holte

En 65-årig kvinde fra Birkerød blev mandag formiddag klokken 11.11 ramt af en bil, som blev ført af en 20-årig mand fra Birkerød. Påkørslen skete, da kvinden uden varsel gik ud mellem bilerne på kørebanen, og hun måtte efterfølgende til tjek på skadestuen.

 

14-årig taget for butikstyveri, Frederiksværk

En 14-årig pige fra Frederiksværk blev mandag klokken 12.15 taget for butikstyveri i Normal på Nørregade. På grund af hendes alder, kan hun ikke sigtes for tyveriet, men de sociale myndigheder og pigens værge blev underrettet om sagen.

 

Blottede sig i tog, Græsted

En mand blottede sig og onanerede mandag formiddag omkring klokken 12 foran en 18-årig kvinde i Lokaltoget mellem Hillerød og Græsted. Manden beskrives som skandinavisk af udseende, 50-60 år, 180-190 cm høj, spinkel af bygning, lys i huden med tyndt gråt hår i fletninger. Han var iført sort hættetrøje med lynlås og grå jeans.

 

Bilrude knust, Espergærde

Mellem klokken 11.00 og 13.30 er en rude i en bil, som stod på Kofoed Anchers Vej, blevet knust af med en sten.

 

Tyveri fra nybyggeri, Helsingør

Flere hvidevarer samt et større antal kvadratmeter parketgulv er mellem fredag eftermiddag og mandag formiddag blevet stjålet fra et byggeri under opførelse på Moselundsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 14.41.

 

To mænd forsøgte indbrud, Frederiksværk

En borger kontaktede klokken 17.43 politiet og fortalte, at to mænd godt 20 minutter tidligere havde forsøgt at bryde ind i en ejendom på Hedestien. Borgeren beskrev de to mænd som mellemøstlige af udseende, 25-30 år, 180-185 cm høje og slanke til almindelige af bygning. Begge var iført grå joggingsæt og den ene havde fuldskæg. De kørte fra stedet i en sort VW Polo. En patrulje kørte til stedet og fortsatte efterfølgende rundt i området, men mændene var ikke at finde.

 

Kørte uden kørekort, Frederikssund

Mandag aften klokken 18.47 blev en 45-årig mand fra København standset på Frederikssundsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han kørte bil, selvom han tidligere havde fået sit kørekort administrativt inddraget.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi