Nyt fra Frederiksværk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Frederiksværk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk, Helsingør

En mand fra Helsingør kontaktede politiet søndag morgen, da han opdagede, at alle fire hjul på hans varebil var blevet skåret op.

 

Hærværk, Lyngby-Taarbæk

Søndag morgen kl. 8.50 fik politiet en anmeldelse fra en 32-årig mand, som oplyste, at han havde været i hundeskoven i Geelsskov med sin hund. Hunden var løs, men da anmelder opdagede, at den løber, der kom imod dem, havde vandrestave i hånden valgte, han at tage hunden i snor. Hunden var blevet forskrækket og havde gøet af løberen, der så slog hunden i hovedet med stavene med det resultat, at hunden var blevet ramt i højre øje så voldsomt, at det blødte. Anmelder havde ikke kunnet stoppe manden.

 

Hærværk, Egedal

En 53-årig mand fra Ølstykke fik en irriterende start på søndagen, da han opdagede, at der var stukket en kniv i tre af dækkene på hans bil.

 

Uro og uorden i øvrigt, Halsnæs

En 90-årig kvinde fra Frederiksværk havde en ubehagelig oplevelse lørdag aften kl. 19.30, da der havde været nogle unge mennesker på adressen og havde kastet sten på størrelse med bordtennisbolde igennem en terrassedør, så et lag glas i døren var knust. Anmelder oplyste, at der havde været flere i området som var ramt af disse drengestreger, heriblandt på Pilevej og Nyhusgade. 

 

Tyveri fra lomme/taske/bagage, Frederikssund

En 82-årig kvinde fra Frederikssund kontaktede politiet søndag kl. 13.08 og oplyste, at der var to mænd, der var fulgt efter hende ind i hendes opgang og ind i elevatoren. Her forsøgte den ene at stjæle hendes pung op af hendes taske. Dette fik hun afværget, hvorefter de forsvandt. Forurettede beskrev den første mand som ca. 175 høj, alm bygget. Han var blandt andet iført en grå skjorte. Den anden mand blev af forurettede beskrevet som ca. 162 cm høj, mørk i huden. Han var kraftig bygget og var iført mørk jakke. 

 

Røveri mod forretninger, Lyngby-Taarbæk

På Dyrehavsbakken blev en 35-årig mand anholdt søndag eftermiddag kl. 14.28, mistænkt for at stjæle en større antal mønter fra 4 spillemaskiner ved at bryde dem op med en skruetrækker.  Ejer af stedet havde set det på videoovervågning og taget kontakt til personen, hvorefter der opstod noget tumult, og ejeren fik et slag i hovedet. Den mistænkte løb efterfølgende fra stedet, men blev tilbageholdt af anden person.

 

Mistænkeligt forhold, Halsnæs

En 56-årig mand fra Frederiksværk ringede til politiet søndag eftermiddag kl. 15.25. Han oplyste, at to kvinder var kommet ud fra hans garage. Anmelder havde spurgt, hvad de lavede, og de havde svaret at de skulle undersøge noget. Den ene kvinde beskrives af anmelder som østeuropæisk af udseende, 17-19 år, 165 cm, og almindelig kropsbygning. Hun talte dansk med accent. Den anden kvinde beskrives som østeuropæisk af udseende, 50-60 år, 160 cm og kraftig kropsbygning. Anmelder oplyste yderligere, at der havde stået mand på ca. 30-35 år og ventet med en barnevogn. Anmelder vidste ikke om der var forsvundet noget fra garagen.

 

Blev frarøvet knallert, Ølstykke

En 16-årig fra Ølstykke blev søndag kl. 19.59 frarøvet sin knallert, da han blev overfaldet af fire ukendte personer på Stenbukken. De fire ukendte gerningsmænd tildelte den 16-årige flere slag og spark, hvorefter to af dem kørte fra stedet på hans knallert. 
De fire mænd beskrives som: Mellem 14 og 20 år, maskeret, en var iført blåt joggingtøj, en anden en jakke af mærket Monclaer. En af gerningsmændene havde desuden en tatovering i nakken.

Færdselsuheld, Smørum

En mand kørte søndag kl. 22.54 galt på Tværvej ved Smørum, formentlig i forbindelse med en overhaling. Manden var den eneste, der var impliceret i uheldet, og blev kørt på hospitalet for at blive undersøgt. 

Blev slået i hovedet, Klampenborg

En 20-årig mand fra Holte kom mandag kl. 03.32 i karambolage med to mænd efter at han påtalte deres upassende opførsel over for en kvinde i bussen. Da den 20-årige stod af bussen ved busstoppestedet ved Helsingørmotorvejen/Klampenborgvej, blev han slået i ansigtet af en af de to mænd, hvis opførsel han havde kommenteret på. 

Færdselsuheld, Farum

To biler kørte mandag morgen kl. 06.21 sammen i et kryds ved Frederiksborgvej og Paltholmvej, hvilket midlertidigt spærrede krydset. Der var åbnet op igen for færdsel kl. 07.31. Ingen meldinger om personskade.  

 

Indbrudsoversigt uge 22.

 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi