Nyt job som personalekoordinator på Løvdalen Plejecenter?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du den kompetente personalekoordinator, der kender alt til vagtplan og FOA-overenskomsten? Vil du være en del af plejecenter Løvdalens super leder- og koordinatorteam? Så læs her!

På Løvdalen Plejecenter er arbejdsmiljøet i fokus, både for ledere og medarbejdere

Vi skal have det godt for at kunne give alt det bedste til vores borgere. Vores motto er, "Sammen skaber vi gode dage".

For medarbejderne betyder det gode og forudsigelige vagtplaner, og for lederne er det tid til faglig ledelse, som bliver prioriteret. 

Et spændende og alsidigt job

For personalekoordinatoren betyder det, at stillingen både favner vagtplanlægning, men også andre administrative opgaver, f.eks. bliver du en del af vores oplæringsteam. En varieret opgaveportefølje, giver gode dage med variation, og du får mulighed for at bruge mange forskellige egenskaber og kompetencer.

Du arbejder tæt sammen med områdelederen, de to andre koordinatorer og resten af staben. På Løvdalen har vi fokus på, hvad vi kan gøre sammen, og du får støtte til at blive dygtigere til det, du måtte have behov for, for at du kan trives i dit nye job.

Om dig

Vi søger en kollega, som kan lide at gribe mange forskellige opgaver, har lyst til dage med forskelligt udseende. Én som bidrager med glæde og et godt arbejdsmiljø og vigtigst af alt, én der holder af ældre mennesker og ønsker at bidrage til fantastiske dage for dem.

Din baggrund kan være mange f.eks. social- og sundhedsassistent, sygeplejerske eller noget helt andet med flair for planlægning og koordinering. Det vil blive prioriteret, at du har erfaring med vagtplanlægning og FOA-overenskomst. 

Er du nysgerrig?

Så kig forbi til en kop kaffe og se vores helt fantastiske plejecenter.

Fik jeg i øvrigt nævnt, at vi er smukt placeret kun 20 minutter fra Hillerød. Du kan ofte nyde live musik i din arbejdsdag, vi har fitnesscenter, vores eget kor, socialrådgiver/coach og sjove fester. 

Søg job hos os - det vil du bestemt ikke fortryde.

Du kan se mere om "Livet på Løvdalen" på vores Facebookside. Her finder du også en film, der fortæller meget mere om vores vision for Løvdalen.

Ring om få en snak med virksomhedsleder Carina Holst-Christensen på telefon 30520721 eller områdeleder Rikke Marstrand på telefon 20498613 eller søg allerede stillingen i dag.

Yderligere oplysninger

Den ugentlige arbejdstid er på 30 timer.

Stillingen ønskes besat fra den 1. november.

Ansøgningsfrist er torsdag den 5. oktober.

Samtaler afholdes løbende.Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.400 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Karlsgavevej, 1, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912314

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet