Pædagoger søges til fantastisk behandlings- og specialundervisningstilbud ved skønne omgivelser i Hundested

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

3-4 pædagoger søges til fantastisk behandlings- og specialundervisningstilbud

Lillebjerg skole er beliggende i Hundested - tæt på vand og skøn natur. Fra 1. august bliver vi større, så derfor søger vi nogle flere kollegaer.

Vi er en skole med ca. 30 elever fra 0. til 9. klasse. Vi har en profil, hvor den neuro-affektive udviklingspsykologi og det systemisk/narrative udgør de overordnede forståelsesrammer i arbejdet med og i undervisningen af eleverne.

Vores elever er lige så skønne som omgivelserne, men de har også nogle vanskeligheder inden for det socio-emotionelle samt udviklings- og/eller tilknytningsforstyrrelser, og de er derfor i et mindre og skærmet tilbud med voksne, der er tydelige, nærværende, interesserede og kan fastholde en planlagt og forudsigelig struktur.

Om jobbet

Vi søger 3-4 pædagoger til at indgå i en vekselvirkning mellem teamsamarbejde i en større børnegruppe og evt. en specifik opgave på enkelte børn. Du må gerne have erfaringer indenfor autismespekteret.

Vi har et tæt samarbejde med forældrene og lægger vægt på en løsningsfokuseret tilgang til arbejdet med den enkelte elev og familien.

Du vil løbende blive tilbudt relevante kurser og kompetenceudvikling og få faglig supervision med interne psykologer og dygtige engagerede kollegaer.

Så kom og vær en del af noget velfungerende – og samtidig kan du være med til at sætte rammerne for det nye:-) 

Kontakt

Ved spørgsmål kan du kontakte skoleleder Rikke Frederiksen 23997324 eller viceskoleleder Angelika Schram-Andersson 23442567.

Løn- og ansættelsesforhold 

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. august.
Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst samt principper om Ny løn.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er mandag den 17. juni kl. 12.00.

Der vil være løbende samtaler frem til den 20. juni. 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051657

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet