Sagsbehandler til vejmyndighedsopgaver i Halsnæs Kommune - Bliv en del af et fagligt fællesskab i naturens og trafikkens tegn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trafik og Natur i Halsnæs Kommune søger en dygtig sagsbehandler til en nyoprettet stilling

Vi søger en ny kollega, som har lyst og evne til at arbejde med myndighedsopgaver og borgerhenvendelser i sager inden for vejområdet. Du må gerne have erfaring med at arbejde med lovgivning og være god til at kommunikere klart både i skrift og tale. Erfaring med lovgivning inden for veje er en fordel, men ikke et krav. 

Vi lægger stor vægt på at finde de gode løsninger sammen, mens alle har ansvar for egne opgaver. Derudover har vi et godt og givende arbejdsmiljø med plads til grin, faglig udvikling og en god hverdag. 

Om jobbet 

Jobbet vil kunne tilpasses dine interesser indenfor området, men et hovedfokus i stillingen er myndighedsbehandling på vejområdet med varetagelse af en bred vifte af opgaver inden for privatvejsloven. Af større opgaver arbejder vi i øjeblikket blandt andet med nedklassificering af offentlige veje til private fællesveje, istandsættelser af private fællesveje samt privatisering af vejbelysning.

Du skal som en del af myndighedsbehandlingen udarbejde høringsbreve og afgørelser, varetage kontakten med de berørte borgere, udarbejde politiske beslutningssager, udgiftsfordelinger samt meget andet. 

Derudover skal du deltage i den daglige fælles opgaveløsning, som bl.a. består af besvarelse af mere generelle borgerhenvendelser og andre opgaver på vejområdet og på tværs af organisationen. 

Om dig

 Vi forestiller os, at du

  • Har en relevant uddannelse, hvilken er ikke så vigtigt. Vi lægger mere vægt på, at du har mod på at sætte dig ind i og forstå lovgivningen på vejområdet. 
  • Er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt. 
  • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. 
  • Er grundig, effektiv og god til at holde overblikket. 
  • Arbejder selvstændigt med høj faglighed, men er også god til at sparre med andre om komplekse sager. 
  • Er initiativrig, tager ansvar og er en god kollega.
  • Har kørekort til alm. bil.
Vi tilbyder 

Trafik og Natur er en spændende afdeling i løbende udvikling med plads til dine initiativer og gode løsninger. Vi har et stærkt fagligt fællesskab og er en afdeling med gode muligheder for sparring. 

Vi har et alsidigt arbejde i et uformelt miljø med gode muligheder for at skabe en god balance mellem arbejde og privatliv. 

Stillingen er som udgangspunkt fuldtid - med en arbejdsuge på 37 timer med flextid og mulighed for hjemmearbejde. 

Ansættelsesstedet er på Rådhuset i Frederiksværk, hvor der er kantine, motionsrum samt ugentlige yoga-hold.

Trafik og Natur er en afdeling bestående af 15 ansatte, som varetager kommunens opgaver på natur-, vandløbs- og vejområdet. Opgaverne er alsidige og består af både drifts-, anlægs- og myndighedsopgaver. Vi har er godt kollegaskab, et højt niveau af trivsel og gode fysiske rammer. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Aflønning sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. 

Tiltrædelse 1. august. 

Om processen 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Christian Skov 51 79 90 11 eller vejingeniør Stine Høier på 29 47 95 93. 

Ansøgningsfrist den 17. juni kl. 12.00.

Samtaler forventes at blive afholdt i uge 25. 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Rådhuspladsen, 1, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053149

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet