Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med særlige udfordringer? Så er muligheden der nu i skoletilbuddet Herkules på Magleblik skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej? Og kunne du tænke dig at arbejde i et skoletilbud, hvor målgruppen er elever på autismespektret. Er du interesseret i at arbejde med elevernes personlige og sociale kompetencer, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde på en skole, hvor vi arbejder målrettet på at skabe muligheder for, at alle lykkes. Så kom og bliv en del af et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold? Kom og bliv en del af vores skoletilbud.

Vi søger en lærer, som vil være en del af en omskiftelig hverdag, hvor rummelighed i forhold til elevernes problematikker er et must. Omsorgs- og relationsarbejde er en vigtig del af dagligdagen, og derfor har du interesse i at arbejde med social- og personlig udvikling hos de enkelte elever, og du har en anerkendende tilgang. Du skal se det tværfaglige arbejde som en styrke.

Vi søger en lærer, som
 • Har kendskab til børn og unge med en autismediagnose, og hvis ikke, har du en stor interesse for området og masser af mod på udfordringer
 • Har kendskab til behandlingsarbejde
 • Både kan arbejde med solistforløb og kan arbejde i mindre grupper/klasser
 • Formår at skabe struktur og tydelige rammer
 • Har pondus, overblik og et roligt temperament
 • Er synlig i hverdagen og har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kollegaer
 • Kan skabe positive relationer og samtidig sætte grænser og mål
 • Kan møde eleverne i deres interesser med stort engagement
 • Kan håndtere elever, der har det svært og til tider er udadreagerende i deres adfærd
 • Kan se læringsmuligheder.
Vi tilbyder
 • Et tæt teamsamarbejde med fokus på faglig og social trivsel 
 • Et åbent og respektfuldt miljø, præget af engagement og udvikling
 • En mangfoldighed af børn
 • Et tæt samarbejde med ledelsen
 • Masser af plads inde og ude
 • En modig og udviklingsorienteret skole
 • Supervison.
Vi forventer, at du
 • Er nærværende og tillidsskabende og kan opbygge stærke relationer til eleverne
 • Er fleksibel og omstillingsparat
 • Kan justere dig i forhold til børnenes behov
 • Har en læreruddannelse
 • Kan indgå i et professionelt læringsfællesskab med de øvrige kolleger og ledelsen.
Om os

Herkules er et skoletilbud skræddersyet til elever med en autisme-diagnose, der har brug for ekstra støtte og dagbehandling. Vores primære mål er at fremme den personlige, sociale og faglige udvikling hos vores elever. Vi lægger stor vægt på at skabe et trygt og støttende miljø, hvor eleverne kan udfolde deres fulde potentiale. Den miljøterapeutiske behandling begynder ofte hjemme hos eleven for at sikre en kontinuerlig og sammenhængende støtte. Hos Herkules er vi dedikerede til at støtte vores elever på deres individuelle rejse mod udvikling og trivsel.

Herkules, Basen og Hermes er tre særlige skoletilbud på Magleblik Skole, der er målrettet til elever med en autismediagnose. Herkules huser 8 elever, Basen har 44 elever fra 0. til 9. klasse, mens Hermes tilbyder et lille og nært fællesskab til 6 elever.

På disse tilbud er samarbejde og støtte i fokus. Elever og personale står sammen om at skabe en varm atmosfære, hvor trivsel og læring essentiel. Der er også en fælles SFO/klub, der samler alle elever og sikrer fællesskab, uanset hvilket tilbud de er en del af.

Herkules, Basen og Hermes skal i skoleåret 24/25 DGI-certificeres med henblik på at bruge bevægelse i undervisningen samt i den sociale og personlige udvikling hos de enkle elever. 

Magleblik Skole har en god beliggenhed tæt på offentlig transport og omgivet af natur. Her værner vi om en ressourceorienteret tilgang, hvor hvert menneske er i centrum.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 31. maj. Vi holder løbende samtaler og har de sidste samtaler den 6. juni. Ansættelse er pr. 1. august. Stillingen er på fuldtid.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Bloch faglig leder af Basen på mobil: 21349844.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny løn. Bemærk, at der inden ansættelse i Halsnæs Kommune indhentes børne- og straffeattest.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Sportsvej 15, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049385

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet